Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Jody Bernal  
   

Jody Bernal

Jody Bernal Jody Bernal is geboren in Bogota, Colombia. Wanneer hij zes maanden is, wordt hij door een Nederlandse familie geadopteerd. Hij groeit op in Delft, waar hij lid wordt van het jongenskoor de Buddy's. In 1999 brengt hij een bezoek aan zijn biologische familie in Colombia. Als afscheidscadeau krijgt hij een cd met Spaanstalige nummers. Eén van deze nummers is "Que si, que no".  Jody Bernal is geboren in Bogota, Colombia. Wanneer hij zes maanden is, wordt hij door een Nederlandse familie geadopteerd. Hij groeit op in Delft, waar hij lid wordt van het jongenskoor de Buddy's. In 1999 brengt hij een bezoek aan zijn biologische familie in Colombia. Als afscheidscadeau krijgt hij een cd met Spaanstalige nummers. Eén van deze nummers is "Que si, que no". Jody Bernal schrijft een eigen versie van dit lied, dat hij ten gehore brengt bij het televisieprogramma Your Big Break, de Veronica-talentenjacht. Hoewel hij de talentenjacht niet wint, wordt zijn nummer naar aanleiding van enthousiaste reacties op single uitgebracht en al snel staat het op de nummer 1-positie van de Nederlandse en Belgische hitparades.

Prijs op aanvraag.  
 

Bekende Zangers

Alain Clarke

Alain Clarke

Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Anders dan The King of Pop is Alain Clark - inmiddels 28 - echter wel volwassen geworden. Luister maar...
Alex

Alex

Alex is een Nederlandse zanger die bekend staat als een echte Feest Artiest. Hij is onder andere bekend van het nummer "Een bossie rooie rozen". Z'n muziek is herkenbaar en het zijn echte meezingnummers. Alex heeft in de Benelux in korte tijd zijn naam gevestigd als feest artiest. Hij is één van de meest geboekte feest artiesten van Nederland.
Arie Ribbens

Arie Ribbens

Al 25 jaar de Koning van het Feest. Arie Ribbens zingt in ruim veertig minuten de grootste feestnummers afgewisseld met Engelse ballads en speelt constant in op het publiek. Geboren en getogen in het prachtige Brabantse land woont Arie inmiddels met veel genoegen in het glooiende landschap net over de grens in Duitsland.
Bastiaan Ragas

Bastiaan Ragas

Net als Bastiaan Ragas (30 juni 1971) ziet ook zijn internationaal succesvolle carriere als zanger het levenslicht tussen de bloembollen in Lisse. Wat begint met piano- en gitaarlessen en schoolbandjes krijgt al gauw een steeds professionelere vorm. Krap een week 18 jaar oud vertrekt Bas met de internationale muziekgroep "Up with People"...
Ben Cramer

Ben Cramer

Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek. In 1967 werd zijn eerst single "Zaizaizaizai" uitgebracht. Na deze single volgde een aanzienlijke lange rij hits. In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg.
Danny de Munk

Danny de Munk

De Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm "Ciske de Rat". De film draaide vanaf 29 maart 1984 in de bioscopen en werd een groot succes. De door De Munk gezongen titelsong "Ik voel me zo verdomd alleen" (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland.
Dario

Dario

Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zang carriere reeds op 21 jarige leeftijd. Zijn repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlandse en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek. Een repertoirelijst met liedjes die iedereen naar hartelust kan meezingen.
Dennie Christian

Dennie Christian

Dennie Christian is op 22 mei 1956 in Bensberg bij Keulen als Bernd Althoff geboren. Toen hij leerjongen bij verzekeringsmaatschappij was, leerde hij zijn latere producer kennen. Zijn eerste liedjes nam Dennie als 17-jarige op. Zijn eerste plaat was "Jede große Liebe hat ein Happy-End". Pas zijn vierde single bracht het succes...
Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries senior, die de kost verdient als bouwvakker, is een oud-voetballer en trainer. Dries junior erft zijn talent en schopt het tot professioneel voetballer bij eerste divisieclub FC Amsterdam, waar hij drie seizoenen in het eerste speelt. Zijn moeder, Alie Roelvink, treedt op als zangeres van het levenslied, zodat Dries al vroeg in aanraking komt met het Amsterdamse artiestenwereldje.
Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch

Erik Hulzebosch is dé Nederlandse ontdekking van 2007. Overtuigend won hij de finale van het SBS6-programma "So You Wanna Be A Popstar". Met zijn vertolking van nummers als "We Will Rock You" en "De Clown" stal hij de harten van het tv-kijkende publiek en ging hij uiteindelijk met het felbegeerde platencontract naar huis.
Frans Bauer

Frans Bauer

Frans Bauer werd op 30 december 1973, de enige autoloze zondag, in het Sint Franciscus ziekenhuis te Roosendaal geboren. Al op zeer jonge leeftijd bleek zingen zijn grootste passie te zijn. Vanaf zijn elfde jaar begon hij met het nemen van zanglessen en trad hij regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten zoals Koos Alberts.
Gerard Joling

Gerard Joling

Gerard Joling is bij SBS6 te zien als één van de presentatoren van Shownieuws. De single "Maak Me Gek" (januari), gescheven door Jos Cové en Kees Tel, behaalt de eerste plaats van de Mega Top 100. Het gelijknamige album behaalt de eerste plaats van de Albumlijst. De plaat bevat het nummer duet "Blijf Bij Mij" met André Hazes en Ellemieke Vermolen (presentatrice van het programma Shownieuws) zingt mee in het nummer Liefde, Blijf Bij Mij.
Gordon

Gordon

Gordon is een naam, die sinds 1991, iedereen kent. Toen had hij nog een enorme bos krullen en zong "Kon ik maar even bij je zijn". Sindsdien is Gordon niet meer weg te denken uit de wereld van radio, tv en muziek. Gordon is geboren op 6 juli 1968 als Cornelis Willem Gordon Heuckeroth. Al op 17 jarige leeftijd maakt Gordon zijn tv debuut bij de NCRV en dit betekende een ommekeer in zijn leven.
Henk Damen

Henk Damen

Henk Damen, 25 jaar jong, heeft 4 jaar geleden op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig contract afgedwongen, doordat hij vier jaar geleden "live" ging zingen voor de repertoire mensen van het destijds beroemde Nederlandse label Dino Music, die onmiddellijk onder de indruk waren van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid.
Jan Keizer

Jan Keizer

Eindelijk is het zover: Jan Keizer gaat het avontuur aan. Na diverse succesvolle solo albums van de voorman van de Volendamse hitformatie BZN gaat hij, naast zijn optredens met BZN, op een solotour door het land. BZN is uitgeroepen tot meest succesvolle Nederlandse groep allertijden. Tijdens het optreden van Jan Keizer hoort u naast de successen van BZN natuurlijk...
Jan Smit

Jan Smit

Jan Smit begon op 10-jarige leeftijd zijn zangcarrière in de hoogtijdagen van BZN. Nu is hij het middelpunt van andere talentvolle Volendamse muzikanten als Nick & Simon en 3JS. Als insider en "oude rot" in het vak weet hij precies waar de enorme populariteit van Volendamse acts aan te danken is. Zij zijn allemaal singer/songwriters die schrijven wat hun hart hun ingeeft.
Jannes

Jannes

Jannes is een nuchtere jongen van het Drentse platteland en voelt zich daar prima bij. En daar heeft hij alle reden toe! Want zijn achtste cd waarop hij zijn vrolijke Nederlandstalige meezingers en melancholieke inhakers bundelt komt er alweer aan. Een nuchtere Drentse jongen die zijn publiek wil vermaken met mooie, herkenbare Nederlandstalige liedjes.
Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom werd op 22 juni 1972 geboren in Nijmegen en staat al sinds twaalfjarige leeftijd op de planken. Na zijn middelbare school besluit Jeroen zich volledig aan de showbizz te wijden. Live met band mocht hij Van "Goedemorgen Nederland" tot "Barend & Van Dorp" van "Max & Catherine" tot "Life & Cooking" het album komen promoten.
Jody Bernal

Jody Bernal

Jody Bernal is geboren in Bogota, Colombia. Wanneer hij zes maanden is, wordt hij door een Nederlandse familie geadopteerd. Hij groeit op in Delft, waar hij lid wordt van het jongenskoor de Buddy's. In 1999 brengt hij een bezoek aan zijn biologische familie in Colombia. Als afscheidscadeau krijgt hij een cd met Spaanstalige nummers. Eén van deze nummers is "Que si, que no".
Lee Towers

Lee Towers

Lee Towers brak in 1975 door toen hij door Willem Duys werd gepresenteerd als de zingende kraanmachinist uit Rotterdam, hoewel hij geen kraanmachinist was, maar onderhoudsmonteur. Duys brengt Lee Towers eerste single ten gehore in het radioprogramma Muziekmozaïek. Het is "It's raining in my heart", een nummer gecomponeerd door de zanger van The Outsiders, Wally Tax.
Peter Beense

Peter Beense

Elke Amsterdammer kent de volkszanger Peter Beense als Ajax fan. Hij was de eerste niet-voetballende artiest op de grasmat van de Ajax Arena. Ook zong hij bij de historische Ajax huldiging voor 200.000 mensen op het Museumplein. In de Arena trad Peter vaker op. Beense staat bekend als bewonderaar van André Hazes. Peter is naast zijn werk als zanger en caféhouder ook acteur.
Quincy

Quincy

Al meer dan 10 jaar lang weet Quincy met zijn prachtige stem, herkenbare repertoire en leuke uitstraling een groot publiek aan zich te binden. Bij elke gelegenheid waar Quincy optreedt is het feest. Dit heeft Quincy al bewezen tijdens zijn succesvolle optredens in diverse bekende Amsterdamse uitgaansgelegenheden.
Rene Froger

Rene Froger

René Froger wordt in 1960 in de arme en karakteristieke Amsterdamse volksbuurt De Jordaan geboren, waar zijn eveneens zingende en accordeon spelende vader Bolle Jan een populair café heeft. Tot zijn achtste woont hij in die volkswijk. In het café van zijn vader zet hij zijn eerste schreden als zingend artiest. In het café worden ook veel andere artiesten begeleid door Froger's vader, waardoor René al gauw veel liedjes leert kennen.
Rob de Nijs

Rob de Nijs

"Tijdloos", dat is Rob de Nijs! Al meer dan 40 jaar is Rob een van de meest bekende en geliefde artiesten in Nederland en België. Met meervoudig goud en platina op zijn naam is Rob een voorbeeld voor de Nederlandse muziekwereld. Natuurlijk hebben wij in 40 jaar tijd een hoop van Rob de Nijs mogen zien en horen. Zo werd de "Rob de Nijs Show" in 1964 door de VARA gelanceerd.
Rob Ronalds

Rob Ronalds

Rob Ronalds, een doorgewinterd zanger/entertainer, is geboren in Amsterdam op 31 januari 1966. Eind jaren tachtig gaat hij serieus aan de slag met zingen. Al snel blijkt dat Rob een groot talent is. Tijdens de vele talentenjachten in het land waar hij aan mee doet om ervaring op te doen zijn de reacties ronduit overweldigend. Niet zelden weet hij deze talentenjachten dan ook winnend af te sluiten.
Sascha Visser

Sascha Visser

Zijn carrière begon met een gastrol in de Nederlandse komedieserie Ben zo terug, toen hij dertien was kreeg hij de rol van Sander de Hert in de serie Oppassen!!!. Al snel werd hij gecast voor de rol van Steven in Kees & Co, en daar heeft hij twee seizoenen in gespeeld totdat de serie werd beëindigd. Sinds januari 2007 is Visser te zien als Sam Massini in de populaire jongerensoap van BNN ONM (Onderweg naar Morgen).
Starkoo

Starkoo

Na veel opgetreden te hebben in het Nederlandse kroegencircuit (o.a. als vaste zanger / entertainer bij Bolle Jan (A'dam) en de Apres Ski Hut (R'dam) vond hij dat het tijd werd om zijn carrière definitief een serieuzere en professionelere wending te geven. Dit gebeurde doordat hij ten tijde van zijn eerst single (de dubbele A-kant Suzanne/Annabel) zijn artiestennaam omdoopte tot Starkoo en om zijn optredens wat meer kracht bij te zetten...
Thomas Berge

Thomas Berge

Thomas zangcarrière begint in een kinderkoor waar zijn talent niet onopgemerkt blijft. Op 11 jarige leeftijd doet hij auditie voor de musical "De geheime tuin" en wordt prompt aangenomen. Johnny Sap (Studio One Records) spot als eerste zijn sterrenuitstraling en Thomas wordt uitgenodigd om een demo te maken. De hoofdrol in de musical "Oliver" is hiervan het directe resultaat.
Tim Douwsma

Tim Douwsma

Tim Douwsma staat aan de vooravond van een grootse carriére. Tim gooide hoge ogen tijdens zijn deelname aan het immens populaire SBS-programma "So You Wanna Be A Popstar". Tim werd in no-time de favoriet van vele kijkers. Ondanks het feit dat hij de uiteindelijke finale niet wist te behalen, groeide deze Hunk in no-time uit tot een heus idool ! Zijn debuutsingle "Wil Je Bij Me Blijven Slapen" schiet als een komeet omhoogin de hitlijsten.
Wolter Kroes

Wolter Kroes

De muzikale carrière van zanger Wolter Kroes begint al op 5-jarige leeftijd als hij drumles krijgt. Op twintigjarige leeftijd wint hij als zanger een talentenjacht waardoor zijn leven voorgoed in het teken komt te staan van het zingen en wel op zoveel mogelijk plaatsen. Enkele jaren later krijgt Wolter een contract aangeboden door Willem van Kooten.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560