Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Handdraaiorgel Caranti  
   

Handdraaiorgel Caranti

Handdraaiorgel Caranti Sinds oktober 2007 zijn zij de trotse eigenaren van dit unieke orgel wat zij proberen te behouden voor het nageslacht. Zoals u allen al is opgevallen, ziet u de laatste jaren steeds minder draaiorgels in het straatbeeld. Zij vinden het zeer jammer dat dit typische "Oud Hollandse" muziekinstrument verdwijnt. Als u Caranti tegenkomt kunt u ook een verzoekje aanvragen, mochten zij het bij zich hebben draaien zij het graag voor u. Ja u leest het goed... Caranti draait nog echt handmatig hun orgels, iets wat in het huidige straatbeeld niet veel meer voorkomt. Tevens bedienen zij ook hun registers (3 stuks) handmatig waardoor de orgelman zijn 2 handen nodig heeft. Hun repertoire is zeer uitgebreid van Nederlandstalige meezingers, Walzen, medleys, gelegenheidsmuziek (Kerst & Sinterklaas) alsmede traditionele draaiorgelklanken. Prijs op aanvraag.Handdraaiorgel Caranti

Sinds oktober 2007 zijn zij de trotse eigenaren van dit unieke orgel wat zij proberen te behouden voor het nageslacht. Zoals u allen al is opgevallen, ziet u de laatste jaren steeds minder draaiorgels in het straatbeeld. Zij vinden het zeer jammer dat dit typische "Oud Hollandse" muziekinstrument verdwijnt.

Zij horen het u al bijna zeggen "Waar is die goede oude tijd gebleven waar de orgelman nog manste voor zijn brood, zijn orgel getrokken werd door een paard". Nou, dat paard is er niet meer en de orgelman kan ook niet meer leven van zijn mansgeld, laat staan zijn gezin onderhouden. Omdat Caranti zelf erg gesteld zijn op deze muzikale folkloreklanken en graag het orgel weer zien in de straten, stellen zij hun orgel graag beschikbaar voor een paar vrolijke deuntjes.

Als u Caranti tegenkomt kunt u ook een verzoekje aanvragen, mochten zij het bij zich hebben draaien zij het graag voor u. Ja u leest het goed... Caranti draait nog echt handmatig hun orgels, iets wat in het huidige straatbeeld niet veel meer voorkomt. Tevens bedienen zij ook hun registers (3 stuks) handmatig waardoor de orgelman zijn 2 handen nodig heeft.

Hun repertoire is zeer uitgebreid van Nederlandstalige meezingers, Walzen, medleys, gelegenheidsmuziek (Kerst & Sinterklaas) alsmede traditionele draaiorgelklanken.

Prijs op aanvraag.
 

Draaiorgel

Draaiorgel

Draaiorgel

Wat denkt u van een draaiorgel voor de deur om iemand te verassen, of een bruidspaar dat net getrouwd het stadhuis uit komt, of buurtfeesten en optochten enz...
Handdraaiorgel Caranti

Handdraaiorgel Caranti

Sinds oktober 2007 zijn zij de trotse eigenaren van dit unieke orgel wat zij proberen te behouden voor het nageslacht. Zoals u allen al is opgevallen, ziet u de laatste jaren steeds minder draaiorgels in het straatbeeld. Zij vinden het zeer jammer dat dit typische "Oud Hollandse" muziekinstrument verdwijnt.
Klein Draaiorgel

Klein Draaiorgel

Met een van zijn kleine draaiorgeltjes neemt de orgelspeler u even mee terug naar vroeger; naar de tijd dat de melkboer nog met paard en wagen door de straten reed, de mensen nog tijd hadden voor een praatje... De tijd waar alleen nog onze opa's en oma's het over hebben.
Straat Draaiorgel

Straat Draaiorgel

De meest bekende soort draaiorgel in Nederland is het grote straatdraaiorgel. In andere Europese landen wordt straatmuziek gemaakt door kleine, draagbare orgels, die tegenwoordig in Nederland "handdraaiorgels" worden genoemd. Het is dan altijd weer oergezellig als er door de winkelstraten een draaiorgel klinkt.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560