Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Duitse Muziek  
   

Duitse Muziek / Schlagers

Freddy Und Die Dusenjager Naoorlogse salonpop Voornamelijk in het Duits Freddy & die Düsenjäger is een nieuwe band met een verrassend repertoire. Zij spelen Duitse liedjes en doen dat op een geheel eigen manier. Verzorgd, verfijnd, nooit te hard en theatraal. Vooraan staan de zangeres en de zanger. Met de liedjes die zij zingen vertellen zij samen dat oeroude verhaal, dat van liefde en eenzaamheid, van trouw en ontrouw, van hoop en wanhoop, dat van man en vrouw. Freddy & die Düsenjäger staan voor een feest vol drama, waarin kunst en kitsch elkaar omarmen. Het is alsof een ouderwetse nachtclub baadt in het licht van de sterren die zij laten flonkeren, van Conny Froboess tot Drafi Deutscher, van 'Du Schwarzer Zigeuner' tot 'Milord', van Kalkutta tot Santo Domingo. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. Prijs op aanvraag.Freddy Und Die Dusenjager
Naoorlogse salonpop
Voornamelijk in het Duits

Freddy & die Düsenjäger is een nieuwe band met een verrassend repertoire.
Zij spelen Duitse liedjes en doen dat op een geheel eigen manier. Verzorgd, verfijnd, nooit te hard en theatraal. Vooraan staan de zangeres en de zanger. Met de liedjes die zij zingen vertellen zij samen dat oeroude verhaal, dat van liefde en eenzaamheid, van trouw en ontrouw, van hoop en wanhoop, dat van man en vrouw. Freddy & die Düsenjäger staan voor een feest vol drama, waarin kunst en kitsch elkaar omarmen. Het is alsof een ouderwetse nachtclub baadt in het licht van de sterren die zij laten flonkeren, van Conny Froboess tot Drafi Deutscher, van 'Du Schwarzer Zigeuner' tot 'Milord', van Kalkutta tot Santo Domingo.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Prijs op aanvraag. 

Tiroler muziek / Après-ski Zeltfest, Fruhshoppen, Ein Abend in Tirol, Wein-Bierabend, Tanz und Stimmungsabend
 

Zeltfest, Fruhshoppen,Ein Abend in Tirol, Wein-Bierabend, Tanz und Stimmungsabend TIROOLSE MUZIEK DIE GIPFELFREUNDE Voor Früshoppen , Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen. Naast dit repertoire brengt men ter afwisseling eventueel, ook nog Engelstalige muziek. "Die Gipfelfreunde" is een orkest, waarbij de Oosenrijkse-Beierse muziek centraal staat. Ook al zijn zij echter geen Jodelaars of dijenkletsers, zij scheppen altijd de juiste sfeer. Zij brengen muziek van o.a. die Schürzenjäger. Die Klösterthaler, Zellberg baum enz. Prijs op aanvraag.Zeltfest, Fruhshoppen,Ein Abend in Tirol, Wein-Bierabend, Tanz und Stimmungsabend

TIROOLSE MUZIEK

DIE GIPFELFREUNDE

Voor Früshoppen , Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen. Naast dit repertoire brengt men ter afwisseling eventueel, ook nog Engelstalige muziek.

"Die Gipfelfreunde" is een orkest, waarbij de Oosenrijkse-Beierse muziek centraal staat. Ook al zijn zij echter geen Jodelaars of dijenkletsers, zij scheppen altijd de juiste sfeer.

Zij brengen muziek van o.a. die Schürzenjäger. Die Klösterthaler, Zellberg baum enz.

Prijs op aanvraag.

DIE JODELBRUEDER Dit trio brengt de Oostenrijkse volksmuziek en hedendaagse Duitse Schlagermuziek alsof ze niet uit België komen. U waant zich met hen in hogere bergsferen als zij hun jodelklanken laten weergalmen. Tussen de liederen door worden bierspreuken geroepen en humoristische gezegden te berde gebracht, alles aber auf Deutsch mit viel Vlaamsch. Optreden: 3 x 45 minuten. Verwarmde kleedkamer(i.v.m.Lederhosen) Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.DIE JODELBRUEDER

Dit trio brengt de Oostenrijkse volksmuziek en hedendaagse Duitse Schlagermuziek alsof ze niet uit België komen. U waant zich met hen in hogere bergsferen als zij hun jodelklanken laten weergalmen. Tussen de liederen door worden bierspreuken geroepen en humoristische gezegden te berde gebracht, alles aber auf Deutsch mit viel Vlaamsch.

Optreden: 3 x 45 minuten. Verwarmde kleedkamer(i.v.m.Lederhosen)

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.


Jopie Vogelvang De koningin van de Tiroler Zang! Jopie Vogelvang is als Johanna Griekspoor op 18 mei 1944  in Aalsmeer ter wereld gekomen. Ze zong al op de lagere school, de zondagsschool en later bij het MULO-koor. Vervolgens nam ze gitaarles. Mondorgel speelde ze al op de lagere school. Daarna ging ze werken bij de Tuinbouwbank (nu Rabobank), waar ze ieder jaar een uitgaansdag hadden. 's-Avonds werd er dan door Jopie en haar man een eigen gemaakt lied opgevoerd, waarvan iedereen het refrein driftig meezong. Het lied ging dan over komische dingen die dat jaar weer op de bank gebeurd waren. Bij jubilea enz. liet ze ook duidelijk iets van zich horen, tot groot genoegen van de toehoorders. Jopie Vogelzang is een graag gezien artiest en weet overal met haar act het publiek in de juiste stemming te krijgen. Succes verzekerd! zie ook: www.jopievogelvang.nl Jopie Vogelvang
De koningin van de Tiroler Zang!

Jopie Vogelvang is als Johanna Griekspoor op 18 mei 1944  in Aalsmeer ter wereld gekomen. Ze zong al op de lagere school, de zondagsschool en later bij het MULO-koor. Vervolgens nam ze gitaarles. Mondorgel speelde ze al op de lagere school. Daarna ging ze werken bij de Tuinbouwbank (nu Rabobank), waar ze ieder jaar een uitgaansdag hadden. 's-Avonds werd er dan door Jopie en haar man een eigen gemaakt lied opgevoerd, waarvan iedereen het refrein driftig meezong. Het lied ging dan over komische dingen die dat jaar weer op de bank gebeurd waren. Bij jubilea enz. liet ze ook duidelijk iets van zich horen, tot groot genoegen van de toehoorders. Jopie Vogelzang is een graag gezien artiest en weet overal met haar act het publiek in de juiste stemming te krijgen. Succes verzekerd!
 

Jopie Vogelvang heeft een nieuwe single: “We gaan naar Kufstein”. Het liedje is een knipoog naar het alom bekende Kufsteiner Lied. Ook is er een DVD van gemaakt, die o.a. op TV Oranje wordt uitgezonden. De single is te downloaden op www.zoekmuziek.com Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. Prijs op aanvraag.

 

 

 

 

 

 Jopie Vogelvang heeft een nieuwe single: “We gaan naar Kufstein”. Het liedje is een knipoog naar het alom bekende Kufsteiner Lied. Ook is er een DVD van gemaakt, die o.a. op TV Oranje wordt uitgezonden.

De single is te downloaden op www.zoekmuziek.com

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Prijs op aanvraag. 

Jodelworkshop door Gretchen Affenhitze

Deze workshop maakt zowel de stembanden als de lachspieren los. Want hoe vaak sta je met een hele groep te jodelen? Of iets wat op jodelen lijkt….
De workshop wordt gegeven door Gretchen Affenhitze. De aloude techniek van het jodelen is Gretchen met de paplepel ingegoten. Al toen ze een keer haar broers riep boven op de berg, sloeg haar stem over. De techniek voor het jodelen was geboren.
Gretchen kan ondertussen een aardig eindje jodelen en geeft jodel-masterclasses over de hele wereld. Ze maakt iedereen enthousiast voor deze moeilijke maar openbarende zangtechniek. Met een jodelwedstrijd als einddoel van de workshop zal iedereen versteld staan van zijn of haar kunnen. En de prijs voor de winnaar? Zo’n fles die ijskoud het lekkerste is!
Jodelen zorgt niet alleen voor héél veel plezier en mooie klanken, je leeft er zelfs langer door, beweren sommigen…
Duur : max 45 minuten
gage op aanvraag


Duits Zanger ook als trio
Het duitse solo-entertainment uit Holland

Heinrich heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij speelde in een Big-band, een Classic-dance-band, een nederlandse-Hit-band, een Country-band, een Wiener Schrammel-Quintett en een Tiroler Blaskapelle. Hij bespeelt 12 instrumenten zoals diverse blaas-en snaar-instrumenten. Ook op de toetsen is hij thuis.

Het begon allemaal als kleine jonge van 14 jaar, toen leerde hij het vak in een Schrammel-quintet in zijn geboorteplaats bij Stuttgart (Plochingen, bekend om de waterstandsmeldingen). Daarnaast richtte hij zijn eigen dance-band op waarin hij zang, gitaar en piano speelde. Bij het Luftwaffenmusikkorps in München speelde hij in de Big-band de gitaar en in de Classic-danceband zang, bas en gitaar. Toen leerde hij het vak van de blaasinstrumenten. Hiermee speelde hij in een Tiroler Blaskapelle. In nederland (vanaf 1969) speelde hij in een 4-mans-formatie voornamelijk nederlandse muziek. Toen richtte hij in nederland zijn eigen band op. In het begin onder de naam De Troubadours, later werd dit Take Three.

Duits Zanger de duitse solo-entertainer uit Holland Heinrich Haijmo heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij speelde in een Big-band, een Classic-dance-band, een nederlandse-Hit-band, een Country-band, een Wiener Schrammel-Quintett en een Tiroler Blaskapelle. Hij bespeelt 12 instrumenten zoals diverse blaas-en snaar-instrumenten. Ook op de toetsen is hij thuis. Het begon allemaal als kleine jonge van 14 jaar, toen leerde hij het vak in een Schrammel-quintet in zijn geboorteplaats bij Stuttgart (Plochingen, bekend om de waterstandsmeldingen). Daarnaast richtte hij zijn eigen dance-band op waarin hij zang, gitaar en piano speelde. Bij het Luftwaffenmusikkorps in München speelde hij in de Big-band de gitaar en in de Classic-danceband zang, bas en gitaar. Toen leerde hij het vak van de blaasinstrumenten. Hiermee speelde hij in een Tiroler Blaskapelle. In nederland (vanaf 1969) speelde hij in een 4-mans-formatie voornamelijk nederlandse muziek. Toen richtte hij in nederland zijn eigen band op. In het begin onder de naam De Troubadours, later werd dit Take Three.Omdat Heinrich zeer allround is, treedt hij naast met zijn band Take Three eveneens op als solo-entertainer. In deze rol gaat hij terug naar zijn roots en presenteert zich als wat hij van orgine is: Dé duitse solo-entertainer die sinds 35 jaar in Holland leeft. Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar. Prijs op aanvraag.

Omdat Heinrich zeer allround is, treedt hij naast met zijn band Take Three eveneens op als solo-entertainer. In deze rol gaat hij terug naar zijn roots en presenteert zich als wat hij van orgine is: Dé duitse solo-entertainer die sinds 35 jaar in Holland leeft.

Op verzoek muziekfragmenten beschikbaar.

Prijs op aanvraag.

 

Tiroler Dansgroep Schlagerliebe Deze Tiroler dansgroep treedt op met live orkest en jodelaar. Zij brengen Tiroler schlagermuziek alsmede typische Oostenrijkse dansen en jodelen.Voor elk evenement kunnen zij een aangepast programma brengen. Deze groep bestaat uit 7 personen. De dansgroep is 3 koppels begeleid door accordeonist. Het orkest heeft een drummer, basgitaar, keyboard, accordeonist, zangeres en jodelaar. Men kan de dansgroep of het orkest apart boeken en ook een combinatie van beiden is mogelijk. Prijzen afhankelijk van het gewenste programma zijn op aanvraag te bekomen. Zij treden op in Belgie, Nederland, Oostenrijk en Duitsland en wonnen daar in 2006 de grote Duitse “Schowpreis” voor beste entertainment. Prijs op aanvraag.

 

 

 

 

 

 
Tiroler Dansgroep
Schlagerliebe

Deze Tiroler dansgroep treedt op met live orkest en jodelaar. Zij brengen Tiroler schlagermuziek alsmede typische Oostenrijkse dansen en jodelen.Voor elk evenement kunnen zij een aangepast programma brengen. Deze groep bestaat uit 7 personen. De dansgroep is 3 koppels begeleid door accordeonist. Het orkest heeft een drummer, basgitaar, keyboard, accordeonist, zangeres en jodelaar. Men kan de dansgroep of het orkest apart boeken en ook een combinatie van beiden is mogelijk. Prijzen afhankelijk van het gewenste programma zijn op aanvraag te bekomen. Zij treden op in Belgie, Nederland, Oostenrijk en Duitsland en wonnen daar in 2006 de grote Duitse “Schowpreis” voor beste entertainment.

Prijs op aanvraag.

 

 

Muziek

30 er jaren muziek

30 er jaren muziek

Vanuit een rokerige hoek loopt plotseling een vrouw het licht in. Het orkest houdt in en het wordt stiller in de zaal. Ze loopt recht op je af, tussen haar knalrode lippen houdt ze een sigaret geklemd. Met één oogopslag vraagt ze je om een vuurtje. Het wordt nog stiller.....
70's en 80's

70's en 80's

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Accordeonist

Accordeonist

Van oud's her is de accordeon het meest aansprekende instrument voor feesten en partijen. Vroeger hadden de mensen immers geen elektronische muziek.
Afrikaanse Muziek

Afrikaanse Muziek

Yusuf Mohammed Nuweku wordt geboren op 15 oktober 1963 in Bolgatanga, een plaatsje in het noorden van c. In zijn -hoofdzakelijk Ewe- familie is muziek maken net zo gewoon als eten en drinken.
Akoestische Muziek

Akoestische Muziek

DEEPER SHADE speelt mooie akoestische muziek. Met hits uit de sixties tot rocksongs uit de jaren 90. Door het akoestische geluid van DEEPER SHADE is dit duo ideaal voor achtergrondmuziek op bruiloften, diners, recepties, bedrijfsfeesten of andere speciale gelegenheden.
Amsterdams

Amsterdams

Onze Ras echte geboren Amsterdamse zanger Ed. Geboren in de jordaan en opgegroeid met Amsterdamse Jordanese muziek is het toppunt van gezelligheid!!!
Bekende Artiesten

Bekende Artiesten

Een godvergeten soulstem bezit hij. Eentje die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Anders dan The King of Pop is Alain Clark - inmiddels 28 - echter wel volwassen geworden.
Luister maar.
Blaaskapel

Blaaskapel

Een Blaaskapel, looporkest of boerenkapel is een groep mensen die zowel muzikaliteit als sfeer en gezelligheid hoog in het vaandel hebben staan, en die van uw feest een nog groter feest maakt. Uiterst geschikt is een looporkest voor uw winkelcentrum of braderie.
Dance

Dance

Wie kent niet deze mega dance-acts? De internationale hit-successen als: "No Limits", "Dreams" en natuurlijk "Sex On The Beach".... liggen bij iedereen nog als de dag van gisteren in het geheugen.
Deejay

Deejay

Mocht u voor uw feest alleen een DJ nodig hebben dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen voor elk feest de gepaste DJ. Hieronder ziet u een aantal verschillende DJ's die wij zoal standaard beschikbaar hebben.
Discotheek

Discotheek

De meest swingende Dance Classics Show van het nieuwe millennium, maar met een knipoog naar de vorige eeuw. Nummers van The Tramps, Grease, Wham, Doe Maar en vele andere grote hits uit de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw.
Dixielandmuziek

Dixielandmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen, locatie, bruiloften en recepties etc.
Doedelzakspeler

Doedelzakspeler

Overal waar feestelijkheden zijn, is muziek van de Schotse doedelzak op zijn plaats. Huwelijk verjaardag, braderie, een markt of een opening, de doedelzakmuziek geeft elke gelegenheid een bijzonder cachet.
Draaiorgel

Draaiorgel

Met een van zijn kleine draaiorgeltjes neemt de orgelspeler u even mee terug naar vroeger: naar de tijd dat de melkboer nog met paard en wagen door de straten reed, de mensen nog tijd hadden voor een praatje... De tijd waar alleen nog onze opa's en oma's het over hebben.
Duitse Muziek

Duitse Muziek

Haymo heeft bijna 40 jaar buhne-ervaring. Hij speelde in een Big-band, een Classic-dance-band, een nederlandse-Hit-band, een Country-band, een Wiener Schrammel-Quintett en een Tiroler Blaskapelle.
Franse Muziek

Franse Muziek

Deze in Frankrijk geboren muzikant weet de echte Franse sfeer op te roepen…! Mobiel zal hij door de door u gewenste ruimte, op bijzonder vaardige wijze de accordeonklanken laten weerklinken! Zijn uitstraling is enorm, want niet alleen zijn hele sprankelende Franse “outfit” is van een professionele klasse…
Gitarist

Gitarist

Humphrey is een ervaren artiest en veelzijdig entertainer. Gitarist en zanger die moeiteloos elk feest tot een succes weet te maken. Evergreens, soul, reggae, rock&roll en ballads.
Griekse Muziek

Griekse Muziek

Voor themafeesten of om vakantiesfeer van Griekenland nog eens op te roepen is dit Griekse duo perfect. Zij spelen als authentieke Grieken de bekende en minder bekende ballades.
Harpiste

Harpiste

Klaartje Broers heeft jarenlange ervaring als harpiste en entertainer. Zij speelt achtergrondmuziek, waarbij zij desgevraagd zelf zingt. Haar repertoire omvat bekende klassieke melodieën, musicalnummers, Ierse en Schotse volksmuziek, Nederlandse liedjes enz.
Hollands

Hollands

Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen. Met volle aandacht en concentratie heeft hij een uitstekende nieuwe act neergezet die het publiek direct boeit, wat resulteert in enthousiaste reacties.
Italiaans

Italiaans

zeer muzikale Italiaanse familie. Al enige jaren vormen de broers Giuseppe en Carmelo en Mario een "Duo /Trio". Toetsen, Gitaar en prachtige zang vormen de basis. De temperamentvolle broers spelen moeiteloos alle muziekstijlen.
Jazz Orkest

Jazz Orkest

Trio the Fox zijn reeds 11 jaar een volledig beroepsorkest waarvan de meeste leden op het conservatorium zijn afgestudeerd. Het orkest werkt voor allerlei gebeurtenissen en evenementen.
Keltische Muziek

Keltische Muziek

De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid vlammende energie.
Klassiek

Klassiek

Tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag werd door een drietal studentes een trio met de naam Les Etoiles opgericht om achtergrondmuziek te verzorgen op bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden.
Klezmerband

Klezmerband

La Gionda speelt liederen en melodieën uit vele streken, Jiddische muziek en Klezmer muziek, Roemeense zigeunermuziek, Ierse ballades, jigs en reels, Nederlandse levensliederen, Franse chansons en nog veel meer.
Koren (Shanty)

Koren (Shanty)

Dit koor brengt een repertoire van vrolijke Nederlandse, Engelse en Duitse shanties (liedjes uit de zeezeiltijd), maar ook vele bekende zeemansliederen die in de havenkroegen werden gezongen.
Looporkest / Dweilorkest

Looporkest / Dweilorkest

De gezellige lichtvoetige dixieland muziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Musicals

Musicals

Musical vrienden in wisselende samenstellingen brengen een uniek en persoonlijk musical concert. "When Friends come together, magic appears".
Orkest

Orkest

De Heverband is een groep van meer dan 60 enthousiaste topmuzikanten die samen zorgen voor een onvergetelijke show. Heverband beschikt ook over verschillende solisten binnen alle instrumentgroepen.
Percussiegroep

Percussiegroep

De specialiteit van deze showband/ percussiegroep is "de boel op stelten zetten". Door de spectaculaire binnenkomst van een tiental(of meer) percussionisten en een zeer dynamische animator wordt in een oogwenk de locatie omgetoverd tot een feestplek van jewelste.
Pianisten

Pianisten

De bekende Franse pianist Jean Claude heeft na een gedegen opleiding een zo'n geweldig breed repertoire op weten te bouwen, dat varieert van semi-klassiek tot moderne hits, dat hij een speciale klank aan het feest kan toevoegen…!
Popmuziek

Popmuziek

Een optreden van jeWelste zul je niet licht vergeten! Tot de nok toe gevuld met verrassende bewerkingen en virtuoze uitvoeringen van pakkende pop- en rockliedjes en een bundel energie op het podium.
Salonorkest

Salonorkest

Fantastique is een ensemble met een frisse kijk op het salonrepertoire. Dit veelomvattende genre wordt door dit damesgezelschap sprankelend vertolkt. Met verve trakteert Fantastique op een reis door de salonmuziek, 20- en 30-er jaren en het musical- en popdomein.
Saxofonisten

Saxofonisten

Ervaren saxofonist. Voor o.a. recepties/ diners en andere bijzondere gelegenheden. Er kan geheel akoestisch worden gespeeld, of licht versterkt.
Smartlappen

Smartlappen

Betty en Tonnie zijn een lust voor het oog en het oor. De stemmen van deze sociaal bewogen en gedreven Rotterdamse dames gaan door merg en been en door elke betonnen muur.
Spaans

Spaans

Los Embajadores is een akoestisch duo dat Spaanse muziek speelt. De bezetting is gitaar en zang. Zij kunnen als mobiele act de authentieke Spaanse sfeer oproepen bij elk evenement.
Straatmuziek

Straatmuziek

De gezellige lichtvoetige dixielandmuziek van dit orkest is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar. Winkelcentra, officiele openingen,ontvangst van gezelschappen die achter de muziek aan gaan naar de locatie, bruiloften en recepties etc.
Tiroler Muziek / Acts

Tiroler Muziek / Acts

Voor Früshoppen, Beierse Bierfeesten of Oostenrijkse feestavonden is het Belgisch trio Die "GIPFELFREUNDE" de aangewezen muziek. Zij komen in aangepast tenue Die Lederhosen.
Troubadour

Troubadour

De troubadour is terug! Het op één na oudste beroep is weer even populair als in de middeleeuwen. Toen bracht hij kasteelheren en jonkvrouwen, boeren en knechten in verrukking met zijn ballades. Indertijd op riddertoernooien en in herbergen, nu als grote smaakmaker bij recepties, diners en bruiloften.
Zangeressen

Zangeressen

Tamara greetings from Holland Komt op als echt Hollandse meid in tradionele kledij en deelt tulpen uit aan de gasten...! Vervolgens vindt er een spectaculaire metamorfose plaats tot uitdagende...swingende... diva!!
Zangers

Zangers

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Nummers als That’s allright, Burning Love, All Shook Up, Teddy Bear, Johnny Be Good en Don’t be cruel. Maar ook Falling in Love, You Gave Me a Mountain, My Way en vele andere nummers worden op een indrukwekkende wijze gebracht door een artiest die sinds jaar en dag een groot fan en bewonderaar van Elvis is.
Zanggroep

Zanggroep

Op overtuigende wijze wordt u meegesleept door de hartveroverende soul van Aretha Franklin, de aanstekelijke Doo Wop van de Bowsswell Sisters, de knappe staaltjes van de vroege Pointer Sisters maar vooral door de overrompelende sound van de Garlic Sisters zelf.
Zeemansmuziek

Zeemansmuziek

De Beste Stuurlui Deze twee rasmuzikanten hebben alle wereldzeeën bevaren. In de havens - waar ze voor anker gingen - hebben ze de beste muziek geselecteerd om deze op te nemen in hun repertoire.
Zigeunermuziek

Zigeunermuziek

Gipsy Heart Op geheel eigen wijze brengen zij bekende liederen uit de hele wereld. Het is moeilijk te zeggen wat de boventoon voert: de gezelligheid of de virtuositeit waarmee zij de instrumenten bespelen en de prachtige meerstemmige zang daarbij.
Zuidamerikaans

Zuidamerikaans

Sambashows winnen met de dag aan populariteit. Swingende ritmes, prachtige kostuums, spectaculaire hoofdtooien en vooral prachtige lichamen en schuddende billen van de exotische sambadanseressen zijn een lust voor het oog.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560