Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Les Jongleurs Musical  
   

Les Jongleurs Musical

Les Jongleurs Musical Het vrolijkste trio uit de Belgique brengt een bloemlezing van franse chansons en musettes. Puur sang en onvervalst . Van Charles Trenet tot Becaud. Met franse flamboyantie toveren zij la douce france op zijn best. Optreden: Podiumoptreden: 2x 60 minuten of 3x40 minuten. Mobiel: 4u pauzes inbegrepen. Prijs op aanvraag.  Het vrolijkste trio uit de Belgique brengt een bloemlezing van franse chansons en musettes. Puur sang en onvervalst . Van Charles Trenet tot Becaud. Met franse flamboyantie toveren zij la douce france op zijn best.

Optreden:

  • Podiumoptreden: 2x 60 minuten of 3x40 minuten.
  • Mobiel: 4u pauzes inbegrepen.

Prijs op aanvraag.
 

Franse Muziek

Solo Accordeonist Jean

Solo Accordeonist Jean

Deze in Frankrijk geboren muzikant weet de echte Franse sfeer op te roepen…! Mobiel zal hij door de door u gewenste ruimte, op bijzonder vaardige wijze de accordeonklanken laten weerklinken! Zijn uitstraling is enorm, want niet alleen zijn hele sprankelende Franse "outfit" is van een professionele klasse…ook door zijn "Franse" glimlach is hij beroemd geworden!
Daniel Rovai & Friends

Daniel Rovai & Friends

Een optreden van de band Daniel Rovai & Friends betekent een optreden vol meeslepende en romantische muziek, humor en warmte.
Perlemoer Desiree Schillings

Perlemoer Desiree Schillings

Perlemoer is de verbastering van: Parelmoer de glanzende binnenkant van, de aan de buitenkant, zo grauwe oesterschelp. Perlemoer brengt de pareltjes uit het franse repertoire van o.a Jaques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour. In het programma : "Liedjes van de straat" (Amsterdam- Brussel- Parijs) Voert Perlemoer u van de haven van Amsterdam tot aan Montmartre in Parijs.
La Grande Difference

La Grande Difference

Twee rasartiesten met enorme culturele verschillen in zowel achtergrond als de muziekbeleving. Nu bundelen deze twee muzikanten hun krachten en brengen samen een sfeervol programma.
Jan Staes

Jan Staes

Gewapend met gitaar, mondharmonica en stem, speelt Jan Staes gekende liedjes op elke gelegenheid. Een zeer variërend repertoire. Van Dorus tot Frans Bauer, volks en country, soms een eigen tekst op een bekende melodie, zeg maar een muzikale parodie.
Fernand Huard

Fernand Huard

"Quand je rêve" Een onderhoudend programma met nostalgische chansons. Een programma dat elke keer weer anders is, omdat Fernand het bij ieder optreden opnieuw aanpast: aan zijn stemming, aan de sfeer, aan de mensen van het publiek. Nooit weet hij van tevoren precies welke keuzes hij zal maken uit zijn enorme repertoire van meer dan 200 chansons.
Arthur van Dam

Arthur van Dam

Hij is een echte gezellige accordeonist met een enorm repertoire. Een tuinfeest of originele Franse avond met musette en javas? Weense walsen, Amsterdamse liedjes etc.
Double Vision

Double Vision

Double Vision is een akoestisch duo met een virtuoze accordeonist en een wasbordspeler die beiden hun sporen als professionele muzikanten ruimschoots hebben verdiend.
Duo Pigalle

Duo Pigalle

Hoe vertaal je het Franse "Joie de Vivre"? Met "levenslust"? Of moeten we tot onze schande bekennen dat we daar geen goed Nederlands woord voor hebben? Vraag het Hans De Cock en André van Son en zij zullen dit volmondig beamen. Als allround duo spelen zij een breed repertoire uit de "soft-pop" hoek, beginnend bij de vroege 50er jaren en eindigend in 21e eeuw.
Les Jongleurs Musical

Les Jongleurs Musical

Het vrolijkste trio uit de Belgique brengt een bloemlezing van franse chansons en musettes. Puur sang en onvervalst. Van Charles Trenet tot Becaud.
Franse muziek uit de fin de siècle

Franse muziek uit de fin de siècle

LeChatNoir is een onlangs opgericht ensemble dat aanvankelijk de bedoeling had om chansons van Yves Duteil ten gehore te brengen. Al gauw raakten de ensemble-leden onder de indruk van...

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560