Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Spaans  
   

Spaans

Dans Flamenco

Dans Flamenco

Authentieke Spaanse Flamenco uitgevoerd door 1 of 2 danseressen. Optreden met begeleiding van Los Embajadores.
Duo

Duo

Dit is een authentiek duo dat de Spaanse flamencomuziek dicht bij de klant brengt. Begeleidt door de zanger/gitarist wordt binnen 3 uur elk uur een flamenco dans uitgevoerd van ongeveer 10 minuten.
Fiesta Bailar

Fiesta Bailar

De flamencodanseres "La Rubia Margarita" opent het programma met een prachtige dans en demonstreert de "Tangos en Sevillanas". Zij vervolgt de workshop met het aanleren van de flamencoritmes d.m.v. "palmas" aan het publiek (het speciale klappen met de handen), begeleid met cajon, castagnetten, zang en gitaar.
Grupo Flamenco La Triana

Grupo Flamenco La Triana

Een Spaanse Flamencogroep die een voorstelling geeft waarin zang, dans en gitaar elkaar virtuoos afwisselen en samenkomen in deze bij uitstek Andalusische kunst.
Los Embajadores

Los Embajadores

Een akoestisch duo dat Spaanse muziek speelt. De bezetting is gitaar en zang. Zij kunnen als mobiele act de authentieke Spaanse sfeer oproepen bij elk evenement.
Los Musicales

Los Musicales

Een muziekgroep die u gegarandeerd een gezellige avond bezorgt. Het swingende repertoire bestaat voornamelijk uit Spaanse (en Latijnsamerikaanse) nummers.
Venenciador

Venenciador

Hij schenkt een glas sherry op zeer kunstige wijze direct uit het vat. De sherry wordt door middel van een lange stok met aan het uiteinde een kleine beker, uit het vat gehaald en in het sherryglas geschonken.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560