Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Fiesta Bailar  
   

Fiesta Bailar 

" Fiesta Bailar !"

Flamenco dansles - demonstratie - workshop

Zeer geschikt: voor bedrijfsfeesten: conferenties, recepties en openingen. De gasten leren elkaar op een speciale, andere manier kennen. En op bruiloftsfeesten leert zij met veel kennis , kunde en humor de basis elementen van de flamencodans. Het vergroot de feestvreugde, is sfeervol en origineel.

De flamencodanseres "La Rubia Margarita" opent het programma met een prachtige dans en demonstreert de "Tangos en Sevillanas". Zij vervolgt de workshop met het aanleren van de flamencoritmes d.m.v. "palmas" aan het publiek (het speciale klappen met de handen), begeleid met cajon, castagnetten, zang en gitaar. Dan zoeken de gasten een partner. De dansparen leren in iets meer dan een uur de eerste copla van de Sevillanas, de bekende volksdans van Sevilla. Na de les kan de dans direct in praktijk worden gebracht.

Docente Greetje de Oude studeerde in 1993 af aan het Sweelinck Conservatorium. Zij danst flamenco sinds 1984 in Spanje en Nederland o.a. bij La Kika, Vida Peral, La Debla, Maria del Puerto, Andres Marin en Angeles Gabaldon. Zij heeft met haar flamencogroep "Rubia y la Morena" een prachtig programma en is regelmatig te zien op de nederlandse podia

Deze opzwepende flamencodans is een verrijking van ieder feest!

De dans word begeleid door een flamencogitarist (optie zang/cajon) De uitleg van de dansles word eventueel versterkt d.m.v. draadloze headphone.
Tijdsduur dansles: 75 minuten.
Kan in elke zaal/ podium worden uitgevoerd.

Prijs op aanvraag.
 

Spaans

Dans Flamenco

Dans Flamenco

Authentieke Spaanse Flamenco uitgevoerd door 1 of 2 danseressen. Optreden met begeleiding van Los Embajadores.
Duo

Duo

Dit is een authentiek duo dat de Spaanse flamencomuziek dicht bij de klant brengt. Begeleidt door de zanger/gitarist wordt binnen 3 uur elk uur een flamenco dans uitgevoerd van ongeveer 10 minuten.
Fiesta Bailar

Fiesta Bailar

De flamencodanseres "La Rubia Margarita" opent het programma met een prachtige dans en demonstreert de "Tangos en Sevillanas". Zij vervolgt de workshop met het aanleren van de flamencoritmes d.m.v. "palmas" aan het publiek (het speciale klappen met de handen), begeleid met cajon, castagnetten, zang en gitaar.
Grupo Flamenco La Triana

Grupo Flamenco La Triana

Een Spaanse Flamencogroep die een voorstelling geeft waarin zang, dans en gitaar elkaar virtuoos afwisselen en samenkomen in deze bij uitstek Andalusische kunst.
Los Embajadores

Los Embajadores

Een akoestisch duo dat Spaanse muziek speelt. De bezetting is gitaar en zang. Zij kunnen als mobiele act de authentieke Spaanse sfeer oproepen bij elk evenement.
Los Musicales

Los Musicales

Een muziekgroep die u gegarandeerd een gezellige avond bezorgt. Het swingende repertoire bestaat voornamelijk uit Spaanse (en Latijnsamerikaanse) nummers.
Venenciador

Venenciador

Hij schenkt een glas sherry op zeer kunstige wijze direct uit het vat. De sherry wordt door middel van een lange stok met aan het uiteinde een kleine beker, uit het vat gehaald en in het sherryglas geschonken.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560