Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Jeffrey Ketté  
   

Jeffrey Ketté zanger van het Nederlandstalige lied.

Jeffrey Ketté zanger van het Nederlandstalige lied. Met trots kondigen wij aan: Jeffrey Ketté eerste CD Single is een feit en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten. Graag willen wij Jeffrey bekend maken bij het grote publiek en vragen u daarom vriendelijk om eens te luisteren naar de CD single en te luisteren naar het prachtige stemgeluid van deze frisse jonge zanger. Met het nummer "Middellandse Zee" hopen en verwachten wij dat Jeffrey hoge ogen gaat scoren in de Nederlandse entertainment business.  Met trots kondigen wij aan:
Jeffrey Ketté eerste CD Single is een feit en is verkrijgbaar bij alle verkooppunten. Graag willen wij Jeffrey bekend maken bij het grote publiek en vragen u daarom vriendelijk om eens te luisteren naar de CD single en te luisteren naar het prachtige stemgeluid van deze frisse jonge zanger. Met het nummer "Middellandse Zee" hopen en verwachten wij dat Jeffrey hoge ogen gaat scoren in de Nederlandse entertainment business. Met de nieuwe CD single heeft deze veelbelovende een prachtig product geleverd en dit verdient alle support. 

Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen. Met volle aandacht en concentratie heeft hij een uitstekende nieuwe act neergezet die het publiek direct boeit, wat resulteert in spontane steun en enthousiaste reacties. Jeffrey is een echte aanrader voor een hoofdact, maar ook in te zetten als intermezzo. Jeffrey is te boeken voor een act van 30 minuten. Inclusief geluid.   Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen. Met volle aandacht en concentratie heeft hij een uitstekende nieuwe act neergezet die het publiek direct boeit, wat resulteert in spontane steun en enthousiaste reacties.

Jeffrey is een echte aanrader voor een hoofdact, maar ook in te zetten als intermezzo.

Jeffrey is te boeken voor een act van 30 minuten.
Inclusief geluid.

Prijs op aanvraag. 
 

Zangers

Jeffrey Ketté

Jeffrey Ketté

Met trots kondigen wij aan: Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen.
Mario

Mario

Een van Nederlands beste zangers, bekend geworden als finalist van de eerste "Holland’s Got Talent" show, is nu te boeken voor uw feest of ander evenement. Ook is Mario te boeken als Solist met Orkesten, Fanfare’s en andere muziekgezelschappen.
Soulzanger John Smith

Soulzanger John Smith

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute To The King

Tribute To The King

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. "A Tribute to the King" is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.

Zanger Maurice Andreas

Zanger Maurice Andreas

De Swinging Maurice Show biedt een gevarieerd programma, bestaande uit meer dan 100 liedjes. U kunt het zo gek niet bedenken; bijna alle stijlen passeren de revue. Zodat iedereen aan zijn trekken komt.
Zangers Rob & John

Zangers Rob & John

ZIJ HOUDEN VAN U… OOK ALS U LELIJK BENT Robbie Smots en Johnny Gold brengen feestmuziek die ieder gezelschap doet veranderen in een lachende, feestende, hossende en dampende menigte. Hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar af en toe ook een "ilectuele medley".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560