Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Zanger Maurice Andreas  
   

Zanger Maurice Andreas

Zanger Maurice Andreas Reis door de tijd met de Swinging Maurice Show, Elvis & Jimmy H 70ties & 80ties show. Reis door de tijd vanaf 1960 t/m 2009 Dance Classics, Rock & Roll, Soul, Disco, Nederlandstalige meezingers én ballades. De Swinging Maurice Show biedt een gevarieerd programma, bestaande uit meer dan 100 liedjes. U kunt het zo gek niet bedenken; bijna alle stijlen passeren de revue. Zodat iedereen aan zijn trekken komt.    Reis door de tijd met de Swinging Maurice Show, Elvis & Jimmy H 70ties & 80ties show.

Reis door de tijd vanaf 1960 t/m 2009

Dance Classics, Rock & Roll, Soul, Disco, Nederlandstalige meezingers én ballades. De Swinging Maurice Show biedt een gevarieerd programma, bestaande uit meer dan 100 liedjes. U kunt het zo gek niet bedenken; bijna alle stijlen passeren de revue. Zodat iedereen aan zijn trekken komt. De sets kunnen naar wens worden ingedeeld, uiteenlopend van een rustige inloopset met achtergrondmuziek tot een knallende, superswingende start. Uiteindelijk resultaat: een swingend publiek dat maar niet van stoppen weet!

Deze show is te boeken voor 30 minuten, tot maximaal 4 sets van 40 minuten. Maurice heeft daarnaast een spectaculaire  Elvis Show Elvis in het heden!

De Elvis Show

That's Allright Mamma, Blue Suede Shoes, It's Now or Never enCC Rider. Kent u ze nog, die Elvis-klassiekers? In De Elvis Show komen zij weer tot leven. En hoe! Het is een show met een flinke dosis humor en een vleugje brutaliteit dat leidt tot veel hilariteit.  

Elvis Panorama. Winnaar augustus 2005………………)

Prijs op aanvraag.   
 

Zangers

Jeffrey Ketté

Jeffrey Ketté

Met trots kondigen wij aan: Jeffrey is al vele jaren bekend in het Zoetermeerse uitgaanscircuit en heeft bij talloze avonden in het land met succes opgetreden en het publiek voor hem weten te winnen.
Mario

Mario

Een van Nederlands beste zangers, bekend geworden als finalist van de eerste "Holland’s Got Talent" show, is nu te boeken voor uw feest of ander evenement. Ook is Mario te boeken als Solist met Orkesten, Fanfare’s en andere muziekgezelschappen.
Soulzanger John Smith

Soulzanger John Smith

Soulzanger John Smith staat voor 100 % soul en blues. Optreden, zingen voor publiek. Het is zijn lust en zijn leven. Als oude rot in het vak heeft hij in zowel het binnen- als buitenland gerenommeerde podia mogen betreden.
Tribute To The King

Tribute To The King

Een act van grote klasse en wellicht met "Highclass". Niet alleen het kostuum, maar ook de stem voert menigeen terug naar de tijd van Elvis. "A Tribute to the King" is een optreden wat een vervolmaking is van welk evenement of feest dan ook.

Zanger Maurice Andreas

Zanger Maurice Andreas

De Swinging Maurice Show biedt een gevarieerd programma, bestaande uit meer dan 100 liedjes. U kunt het zo gek niet bedenken; bijna alle stijlen passeren de revue. Zodat iedereen aan zijn trekken komt.
Zangers Rob & John

Zangers Rob & John

ZIJ HOUDEN VAN U… OOK ALS U LELIJK BENT Robbie Smots en Johnny Gold brengen feestmuziek die ieder gezelschap doet veranderen in een lachende, feestende, hossende en dampende menigte. Hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar af en toe ook een "ilectuele medley".

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560