Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Kinderprogramma's  
   

Kinderpartijtje PROMOTIE TEAM KINDERVERMAAK

PROMOTIE TEAM
KINDERVERMAAK

PROMOTIE TEAM KINDERVERMAAK Het Klaunies team brengt vrolijkheid en plezier overal waar ze verschijnen. Het sprankelend enthousiasme van Klaunie en haar Klaunies zorgt voor veel sfeer op alle evenementen.Het Klaunies team brengt vrolijkheid en plezier overal waar ze verschijnen. Het sprankelend enthousiasme van Klaunie en haar Klaunies zorgt voor veel sfeer op alle evenementen.

Klaunies zijn inzetbaar voor:

Promotie campagnes
Kindervermaak :
Ballonnen maken
Schminken
Kleuren
Spelletjes.
Tatoeages
Zingen en dansen

Te boeken in verschillende samenstelling: 1 t/m 5 Klaunies
Gage op aanvraag.

ANIMAL TRICK SHOW Na jarenlange internationale ervaring met de training van allerlei dieren, presenteert Animal Trick Show een wervelende act, waarin diverse dieren de show stelen. Een gedresseerde geit, een koordansende kat, een kip die op een rol loopt en nog meer kunsten van de gans, en mini ezel. Deze show is zowel geschikt voor binnen en buiten. Deze show kan moeiteloos door bepaalde thema,s zoals Tirools, Frans, Western, Middeleeuws en Mexicaans worden geweven. Ook als kinderboerderij te boeken. Dit programma kan worden uitgebreid met een circuspiste en zelfs tot compleet circuskinderschmink, muzikale acts etc. Het programma is uit te breiden met clownerie, Act 2 x 30 minuten – 4 uur. Eigen geluid.ANIMAL TRICK SHOW

Na jarenlange internationale ervaring met de training van allerlei dieren, presenteert Animal Trick Show een wervelende act, waarin diverse dieren de show stelen. Een gedresseerde geit, een koordansende kat, een kip die op een rol loopt en nog meer kunsten van de gans, en mini ezel. Deze show is zowel geschikt voor binnen en buiten. Deze show kan moeiteloos door bepaalde thema,s zoals Tirools, Frans, Western, Middeleeuws en Mexicaans worden geweven. Ook als kinderboerderij te boeken. Dit programma kan worden uitgebreid met een circuspiste en zelfs tot compleet circuskinderschmink, muzikale acts etc. Het programma is uit te breiden met clownerie, Act 2 x 30 minuten – 4 uur. Eigen geluid.

CLOWN TEDDY De uit de variétéwereld afkomstige clown Teddy combineert professionaliteit met betrokkenheid. Daarom weet zij altijd heel snel de harten van de kinderen te veroveren met haar gevarieerd kinderprogramma. De Spelende Pop, Jongleren,Goochelen, Borden-en Ballonnenshow en haar Muzikale show vormen een geheel en houden de kinderen van het eerste tot het laatste moment geboeid. Dit programma is moeiteloos te combineren met b.v. een kinderschminkstand, springkussen, poppentheater en popcornmachine. De optredens kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.CLOWN TEDDY
De uit de variétéwereld afkomstige clown Teddy combineert professionaliteit met betrokkenheid. Daarom weet zij altijd heel snel de harten van de kinderen te veroveren met haar gevarieerd kinderprogramma. De Spelende Pop, Jongleren,Goochelen, Borden-en Ballonnenshow en haar Muzikale show vormen een geheel en houden de kinderen van het eerste tot het laatste moment geboeid. Dit programma is moeiteloos te combineren met b.v. een kinderschminkstand, springkussen, poppentheater en popcornmachine. De optredens kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden.


Klaunie’s poppenkast Het verhaal: Konijnenknuffeldag! In het dierenbos maken de dieren allerlei leuke en spannende dingen mee. Vandaag is het konijnenknuffeldag. Iedereen die een konijntje ziet knuffelt met het konijntje en krijgt dan een worteltje. Wie aan het einde van de dag de meeste worteltjes heeft, wint de hoofdprijs. Slisser de Slang gaat een weddenschap aan met Jorus de Aap. Jorus beweert dat niemand van slangen houdt. Slisser verkleedt zich als konijntje en hoopt daarmee veel knuffeltjes te krijgen. Een spannend en blij verhaal. Aan het einde van de voorstelling kunnen de kinderen eventueel knuffelen, handjes geven of op de foto met een levensgroot konijn. Wanneer de poppenkast voorstelling rond de kerstdagen is, komt ipv het konijn de Kerstman na de voorstelling handjes geven aan de kinderen. Kinderen kunnen ook eventueel na de voorstelling met de kerstman op de foto.Klaunie’s poppenkast

Het verhaal:
Konijnenknuffeldag!

In het dierenbos maken de dieren allerlei leuke en spannende dingen mee. Vandaag is het konijnenknuffeldag. Iedereen die een konijntje ziet knuffelt met het konijntje en krijgt dan een worteltje. Wie aan het einde van de dag de meeste worteltjes heeft, wint de hoofdprijs. Slisser de Slang gaat een weddenschap aan met Jorus de Aap. Jorus beweert dat niemand van slangen houdt. Slisser verkleedt zich als konijntje en hoopt daarmee veel knuffeltjes te krijgen. Een spannend en blij verhaal. Aan het einde van de voorstelling kunnen de kinderen eventueel knuffelen, handjes geven of op de foto met een levensgroot konijn.

Wanneer de poppenkast voorstelling rond de kerstdagen is, komt ipv het konijn de Kerstman na de voorstelling handjes geven aan de kinderen. Kinderen kunnen ook eventueel na de voorstelling met de kerstman op de foto.

Duur: 30 minuten.
Hierna is het konijn (of de Kerstman) nog 30 minuten aanwezig en kunnen de kinderen er indien gewenst mee op de foto.

Afmeting poppenkast: 2 : 2 : 2
Prijs op aanvraag.

Margootje & Balou Spectaculaire Kinder Variété Show. De clown Margot stamt uit een traditionele circusfamilie. Dat is de reden dat deze charmante en professionele vakvrouw snel de harten van de kinderen verovert. Geniet van een fantastische hondenshow, de komische capriolen en knappe kunsten van verschillende hondjes en haar liefdevolle presentatie. Vooral het hondje Balou is de lieveling van de kinderen. Haar kinderprogramma bestaat uit een aantal unieke acts; Sprekende Poppenshow, Jongleren,Goochelen, Borden Ballonnenshow, met daarnaast de muzikale clown met saxofoon en bellenconcert. Dit programma is uitstekend te combineren met haar poffertjeskraam en popcornmachine, springkussen en kinderschminkstand. Tijd 1 x 1 uur – 2 x 45 minuten – dagdeel. Eigen geluid en decor.Margootje & Balou
Spectaculaire Kinder Variété Show. De clown Margot stamt uit een traditionele circusfamilie. Dat is de reden dat deze charmante en professionele vakvrouw snel de harten van de kinderen verovert. Geniet van een fantastische hondenshow, de komische capriolen en knappe kunsten van verschillende hondjes en haar liefdevolle presentatie. Vooral het hondje Balou is de lieveling van de kinderen. Haar kinderprogramma bestaat uit een aantal unieke acts; Sprekende Poppenshow, Jongleren,Goochelen, Borden Ballonnenshow, met daarnaast de muzikale clown met saxofoon en bellenconcert. Dit programma is uitstekend te combineren met haar poffertjeskraam en popcornmachine, springkussen en kinderschminkstand.

Tijd 1 x 1 uur – 2 x 45 minuten – dagdeel. Eigen geluid en decor.

Disco for the Kids Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40 bijv. K3, Eminem, M-kids, Sugababes, Christina Aquilera, Britney Spears, Special D, 50 Cent, Ch!ps, DJ Tiësto en Jamilia. Bij ons kan dat natuurlijk!!! Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole disco, met natuurlijk diverse lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een bellenblaas machine. Je weet niet wat je ziet!!!Disco for the Kids

Ook kids houden er van om lekker uit hun dak te gaan op bekende muziek uit de top 40 bijv. K3, Eminem, M-kids, Sugababes, Christina Aquilera, Britney Spears, Special D, 50 Cent, Ch!ps, DJ Tiësto en Jamilia.
Bij ons kan dat natuurlijk!!!
Binnen no time wordt elke ruimte omgetoverd in een echte coole disco, met natuurlijk diverse lichteffecten, rookmachine, stroboscoop en misschien wel een bellenblaas machine.
Je weet niet wat je ziet!!!


Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veel gaafe spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen. Wij zorgen ervoor dat jullie geen seconde stil zullen zitten. oke let's party!!!!!! Dit zijn de dingen die we oa doen: Kinderfeesten van 10 tot 1000 kinderen. Ook themafeesten voor kinderen. Onze disco kan worden opgebouwd in elke ruimte bijv. huiskamer, kantine, zaaltje, camping en natuurlijk op school. Jarige krijgen altijd een kadootje en worden in de spotlight gezet. Onze programma's en de muziek worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Kinderen worden tijdens de disco voortdurend geentertaind. Naast alle verzoekjes die we voor jullie draaien en dansjes die jullie kunnen leren doen we ook veel gaafe spelletjes en melige wedstrijdjes waarmee je natuurlijk leuke prijsjes kan winnen. Wij zorgen ervoor dat jullie geen seconde stil zullen zitten.

oke let's party!!!!!!

Dit zijn de dingen die we oa doen:
Kinderfeesten van 10 tot 1000 kinderen.
Ook themafeesten voor kinderen.
Onze disco kan worden opgebouwd in elke ruimte bijv. huiskamer, kantine, zaaltje, camping en natuurlijk op school.
Jarige krijgen altijd een kadootje en worden in de spotlight gezet.
Onze programma's en de muziek worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Kinderen worden tijdens de disco voortdurend geentertaind.

 

 

 

 

Publieksevenementen

Ambachten Oude

Ambachten Oude

Oude ambachten staan de laatste tijd in toenemende belangstelling. Stonden zij vroeger veelal op nostalgische markten en braderieën, tegenwoordig worden zij voor tal van andere evenementen uitgenodigd.
Attractieverhuur

Attractieverhuur

Alle attracties zijn inclusief enthousiaste medewerkers die met zwier en verve te werk gaan. Tractaties zijn, bij attracties waarbij deze vermeld staan, onbeperkt.
Ballonnen

Ballonnen

Het kunstzinnig modelleren van ballonnen in fantastische creaties, voorzien van een hartje met uw persoonlijke tekst of logo. Op originele wijze kunt u zo de gasten welkom heten, producten promoten, enz.
Bodypaint

Bodypaint

Udo Filon is een eigentijdse kunstzinnige artiest die zich graag bezig houdt met verschillende vormen van Live Performance. Naast het creëren van kunst op doeken, beelden en etalagepoppen verzorgt hij met zijn modellen Body art Shows.
Braderieën

Braderieën

Of het nu gaat om een geheel verzorgd dorpsfeest, jaarmarkt braderie, podiumprogramma, ambachtenmarkt, kunstmarkt. Outevents zorgt dat uw zorgvuldig geplande organisatie, van welk evenement dan ook, loopt zoals u hoopt dat het gaat lopen.
Bruiloft

Bruiloft

Maak van uw huwelijksceremonie een onvergetelijke belevenis door deze unieke invulling. Laat uw trouwringen aanvliegen door prachtige uilen. Het team staat voor u klaar en u mag zelf de ringen door de uil naar toe laten vliegen.
Buurtfeesten

Buurtfeesten

Henkout.nl is een onafhankelijk bemiddelings- en evenementenbureau dat beschikt over een breed aanbod van bands, artiesten, entertainment, acts en activiteiten.
Casinoverhuur

Casinoverhuur

De croupiers spelen in kostuum - als het feest in een bepaald thema is, zorgen wij voor gepaste kleding : Country, Frans, Maffia etc. Amerikaanse, roulette Crazy Dice tafel, Paardenrennen, Black Jack tafels enz.
Circus Workshops

Circus Workshops

Er wordt met alle leerlingen van de school een voorstelling gemaakt. Iedere groep maakt een eigen circusact van maximaal 4 minuten. Iedere leerkracht kan uit een aantal acts kiezen.
Circusacts

Circusacts

In een voorstelling van slechts enkele minuten bent u getuige van een wereldwonder. Voor uw ogen transformeert de bloedmooie Ludmilla in een angstaanjagende gorilla. Op en top nostalgisch kermisvermaak.
Decorverhuur

Decorverhuur

Graag laten wij u zien wat wij allemaal verhuren op om uw evenement te decoreren. Wij verhuren een volledig scala voor elk wat wils. Alles is mogelijk.
Dierverhuur

Dierverhuur

Een stukje jungle met tropische vogels. Met flamingos en kleurrijke papagaaien, welke zich vrij kunnen bewegen, geeft u uw gasten de illusie, dat zij bij het zien van ons "TROPISCH VOGELDECOR" een levensecht tropisch regenwoud voor zich hebben.
Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Een spannend concept voor echte speurneuzen. Het Moordspel is een uitdagend groepsspel voor echte speurneuzen. Meestal wordt dit soort spellen gespeeld met acteurs en zijn de gasten vaak matig betrokken bij het speurwerk.
Historische

Historische

De teams van 2 tot 6 personen bestaan uit jonge enthousiaste entertainers die de kinderen en hun ouders vermaken met ballonnen maken, mutsen maken, schminken en spelletjes.
Inline Skate

Inline Skate

De 20-jarige aggressive skater Sven Boekhorst uit ’s-Hertogenbosch is een echte bikkel. Begin augustus van dit jaar mocht hij het onderdeel "park" van de jaarlijkse X Games (de ‘Olympische Spelen’ van de extreme sporten) op zijn naam schrijven.
Jaarmarkten

Jaarmarkten

De Swingende Kok loopt en danst rond met zijn fornuisje, hieruit klinkt swingende muziek hij is de gezelligheid zelf en maak regelmatig een dansje met de mensen.
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Een bijzondere attractie op evenementen zoals braderieën, jaarmarkten en feestdagen etc. is de mobiele kinderboerderij. Een attractie met educatieve waarde en grote aantrekkingskracht.
Kinderprogramma's

Kinderprogramma's

Het Klaunies team brengt vrolijkheid en plezier overal waar ze verschijnen. Het sprankelend enthousiasme van Klaunie en haar Klaunies zorgt voor veel sfeer op alle evenementen.
Massage

Massage

Om de handen te ontspannen is de Balinese handmassage een uitkomst. Met oliën uit het verre oosten worden de handen van uw gasten met speciale technieken gemasseerd. Door de helende en diepwerkende oliën komen niet alleen de handen tot rust, maar ontspant ook de geest.
Middeleeuws

Middeleeuws

Wij beschikken over een groot aanbod op het gebied van Oude Ambachten, ridders, riddergevechten, demonstraties en middeleeuwse karakter zoals heksen, tovenaars en attributen zoals schandblokken en middeleeuwse wapens.
Moordfeesten

Moordfeesten

Een actief spel voor hen die graag zelf intensief betrokken willen zijn bij het speurwerk Moordspel is een nieuw groepsspel voor de party- en evenementenbranche. Meestal worden dit soort spellen gespeeld met acteurs en zijn de gasten vaak matig betrokken bij het speurwerk.
Motivatie

Motivatie

Barry Hughes verzorgt motivatiebijeenkomsten voor bedrijven en instellingen. Na zijn carrière als succesvolle voetbalcoach bleek Barry Hughes als even succesvol als motivatiespreker.
Paintball

Paintball

Paintball het spectaculaire schietspel met de verfballetjes. Op vier compleet vernieuwde speelvelden worden diverse action game's gespeeld met als thema's: Black Hawk Down, Attack and Defend, Down but not Out en Defend the Compound.
Poffertjeskraam

Poffertjeskraam

Om het feest nog completer te maken hebben wij ook een nostalgisch poffertjes kraampje uit 1938, de poffertjes worden uitgeserveerd met boter en suiker, en voor de donkere dagen komt er mooie verlichting en voor de kerst wordt het kraampje mooi versierd.
Presentatie

Presentatie

Ruud van der Heijden, méér dan een betaalbare presentator van evenementen. Bedenker van creatieve programma's voor: Winkelcentra, bedrijven en instellingen.
Schminken

Schminken

Welk kind droomt er niet van om eens keer als een echte glitterprinses, een mooie vlinder, tijger, piraat of als oosterse dame door het leven te gaan. Welke ouder geniet niet als de kinderen tijdens een feestje hun fantasie een klein beetje werkelijkheid kunnen laten worden.
Seniorenshows

Seniorenshows

Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen. Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt.
Standwerker

Standwerker

"De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.
Tentenverhuur

Tentenverhuur

Wij hebben voor elk evenement complete circustenten te huur. Deze tenten kunnen helemaal aangepast worden aan uw wensen.
Themafeesten

Themafeesten

Sophie's Sterren Show Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben.
Variété

Variété

In het woord variété ligt het al besloten: de wisselende wereld van de acrobatiek, circus en entertainment. Een breed spectrum van acts, van trapeze tot goochelen, tot clownerie tot jongleurs, valt onder deze noemer.
Vuurwerk

Vuurwerk

Special Effects kunnen worden ingezet om elk evenement een feestelijk tintje te geven. Introducties van producten, vieringen, jubileums en openingen of presentaties kunnen schitterend worden.
Winkelacties

Winkelacties

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vermaken van de consument. En kunnen U uit eigen beheer vele attracties aanbieden.
Winkelcentra

Winkelcentra

Onze promotieteams zijn gekleed in het thema van het evenement zoals piraten, circus, vlinders of zomer. Onze teams zorgen dat de kinderen en de ouders zich vermaken met ballonnen maken, mutsen maken, schminken en spelletjes.
Winkelpromotie

Winkelpromotie

Wij komen graag met ons promotieteam op lokatie om welk product dan ook te promoten. Wij verzorgen ook: Dansgroepen, Steltlopers, Promotieteam, Kinderschmink, Ballonnenclowns en Looprorkesten.
Zomermarkten

Zomermarkten

Het product dat hij uitdeelt zijn wafels met slagroom of is in overleg iets anders, en komt dan van de plaatselijke bakker, slager, kaasboer enz.....Het is de uitstraling van de Swingende Kok simpel, maar aanstekelijk en oer gezellig!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560