Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Motivatie  
   

Motivatie sprekers

Motivatiespreker BARRY HUGHES verzorgt motivatiebijeenkomsten voor bedrijven en instellingen. Na zijn carrière als succesvolle voetbalcoach bleek Barry Hughes als even succesvol als motivatiespreker. Tijdens zijn peptalks lardeert hij zijn verhaal met anekdotes uit zijn periode als voetbaltrainer. Vermakelijke, smaakvolle verhalen over tactiek en doorzettingsvermogen teneinde bepaalde doelstellingen te realiseren. Verhalen vol humor. Tijdsduur 45 minuten.Motivatiespreker
BARRY HUGHES
verzorgt motivatiebijeenkomsten voor bedrijven en instellingen. Na zijn carrière als succesvolle voetbalcoach bleek Barry Hughes als even succesvol als motivatiespreker. Tijdens zijn peptalks lardeert hij zijn verhaal met anekdotes uit zijn periode als voetbaltrainer. Vermakelijke, smaakvolle verhalen over tactiek en doorzettingsvermogen teneinde bepaalde doelstellingen te realiseren. Verhalen vol humor. Tijdsduur 45 minuten.

MOTIVATIONAL SPEAKER

TEAMBUILDING BARRY HUGHES

Barry Hughes started his career as a football player in Britain. After being a successful coach for different Dutch teams during the 80 s, Barry used his talent for coaching and teambuilding to address the audience of many companies since. His style of performance and his humorous approach on topics of teambuilding, project management and the creation of positive attitudes has made him a motivational speaker with an long list of enthusiastic clients. As a native speaker from The British Isles he can of course hold his speech in English(or in Dutch if that is preferred)

Motivational speech 45 minutes.

Motivatiespreker ERIK HULZEBOSCH EEN CHARISMATISCH SPREKER In grote wedstrijden op het ijs rekent Erik altijd op zijn kop en kan hij afzien als geen ander. De mentale hardheid en de enorm hoge pijngrens hebben hem in het verleden altijd net dat beetje extra gegeven. Het verschil tussen winst en verlies. Op zijn veertiende schaatste Erik zijn eerste elfstedentocht op het startnummer van zijn broer. Sindsdien is hij niet meer van het ijs weg te slaan. Een zeer goede schaatser, maar dat is niet het enige waar hij goed in is. Zijn nuchtere en humoristische manier van spreken in combinatie met zijn schaatstalent maken hem tot een veelgevraagd spreker. Dat maakt hem een echte inspirator met als insteek ondernemen, doorzettingsvermogen en niet te moeilijk denken. Eriks ludieke accent trekt en houdt de aandacht van de toehoorders. Motivatie speech 60 minuten. Presentatie in overleg.Motivatiespreker
ERIK HULZEBOSCH
EEN CHARISMATISCH SPREKER

In grote wedstrijden op het ijs rekent Erik altijd op zijn kop en kan hij afzien als geen ander. De mentale hardheid en de enorm hoge pijngrens hebben hem in het verleden altijd net dat beetje extra gegeven. Het verschil tussen winst en verlies. Op zijn veertiende schaatste Erik zijn eerste elfstedentocht op het startnummer van zijn broer. Sindsdien is hij niet meer van het ijs weg te slaan. Een zeer goede schaatser, maar dat is niet het enige waar hij goed in is. Zijn nuchtere en humoristische manier van spreken in combinatie met zijn schaatstalent maken hem tot een veelgevraagd spreker. Dat maakt hem een echte inspirator met als insteek ondernemen, doorzettingsvermogen en niet te moeilijk denken. Eriks ludieke accent trekt en houdt de aandacht van de toehoorders.
Motivatie speech 60 minuten. Presentatie in overleg.

Motivatiespreker “TEAMBUILDOLOOG” Rene van der Gijp komt uit een ware voetbalfamilie. Zijn vader en oom waren beiden profvoetballers en kwamen uit voor het Nederlands elftal. Dat Rene voetbaltalent had, was dan ook niet vreemd en hij had al snel succes. Hij speelde maar liefst 18 keer voor het Nederlands elftal. De ex-international heeft persoonlijk ervaren hoe lang de weg naar het succes is. In zijn openhartige verhaal blikt hij terug op zijn voetbalcarrière en spiegelt zijn ervaring aan de dagelijkse gang van zaken in het bedrijfsleven op humoristische en inspirerende wijze. In zijn presentatie komen o.m. aan bod: teambuilding, motivatie, betrokkenheid en respect. Tijdsduur 60 minutenMotivatiespreker
“TEAMBUILDOLOOG”
Rene van der Gijp
komt uit een ware voetbalfamilie. Zijn vader en oom waren beiden profvoetballers en kwamen uit voor het Nederlands elftal. Dat Rene voetbaltalent had, was dan ook niet vreemd en hij had al snel succes. Hij speelde maar liefst 18 keer voor het Nederlands elftal. De ex-international heeft persoonlijk ervaren hoe lang de weg naar het succes is. In zijn openhartige verhaal blikt hij terug op zijn voetbalcarrière en spiegelt zijn ervaring aan de dagelijkse gang van zaken in het bedrijfsleven op humoristische en inspirerende wijze.

In zijn presentatie komen o.m. aan bod: teambuilding, motivatie, betrokkenheid en respect.
Tijdsduur 60 minuten

Motivatiespreker Gerard Korthout Korthout wordt een van de meest bijzondere bedrijfskundige stand-up- comedians van ons land genoemd. Deze deskundige fratsenmaker slaagt erin om op elk thema en voor elke groep de juiste snaar te raken en de juiste toon te zetten. Is een begaafde humorist op uw conferentie, start-up, managementforum, themasessie, personeelsbijeenkomst, raad van bestuur of bedrijfsonderdeel. Maakt elk zwaar thema lichter en geeft elk ogenschijnlijk oppervlakkig onderwerp de benodigde diepgang. Of het nu gaat om fusies, planning en control, cultuuromslagen, workshops, marketingplan, competentiemanagement of efficiencyprogramma's. Weet in luttele minuten het publiek aan zich te binden, te laten zingen, te laten zeggen waar het om draait en veel hilarisch te laten schateren. Vertoonde zijn maatwerkkunsten, tact, scherpte en gevatheid voor vele grote en kleine bedrijven in ons land, van zakelijk tot zorg. Is als geen ander in staat om ernst en humor hand in hand te laten gaan. Prikkelt, confronteert, relativeert, reflecteert, inspireert, vergroot betrokkenheid en is altijd spraakmakend. Ex-topsporter) Gerard Korthout (1960) is in twee werelden groot en goed geworden. Speelde in muziek-en theaterland op alle grote festivals zoals De Boulevard, Uitmarkt, Sail, Oerolfestival. Trad op als innemende performer/entertainer in het Rijksconcertgebouw,de Kleine Komedie, op de Olympische Winterspelen in Lillehammer, de Parade,Paradiso, schouwburgen Beschikt over 20 jaar werkervaring op het gebied van organisatiekunde, werkte onder meer als Human Resourcemanager, organisatieadviseur, veranderingsbegeleider en hoofd P&O bij verschillende organisaties. Studeerde Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid. Heeft zich gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, gedragsverandering en resultaatverbetering. Werkt op zijn vakgebied de laatste jaren als veelgevraagd bedrijfstrainer. Prijs op aanvraag.Motivatiespreker
Gerard Korthout

Korthout wordt een van de meest bijzondere bedrijfskundige stand-up- comedians van ons land genoemd. Deze deskundige fratsenmaker slaagt erin om op elk thema en voor elke groep de juiste snaar te raken en de juiste toon te zetten. Is een begaafde humorist op uw conferentie, start-up, managementforum, themasessie, personeelsbijeenkomst, raad van bestuur of bedrijfsonderdeel. Maakt elk zwaar thema lichter en geeft elk ogenschijnlijk oppervlakkig onderwerp de benodigde diepgang. Of het nu gaat om fusies, planning en control, cultuuromslagen, workshops, marketingplan, competentiemanagement of efficiencyprogramma's. Weet in luttele minuten het publiek aan zich te binden, te laten zingen, te laten zeggen waar het om draait en veel hilarisch te laten schateren. Vertoonde zijn maatwerkkunsten, tact, scherpte en gevatheid voor vele grote en kleine bedrijven in ons land, van zakelijk tot zorg. Is als geen ander in staat om ernst en humor hand in hand te laten gaan. Prikkelt, confronteert, relativeert, reflecteert, inspireert, vergroot betrokkenheid en is altijd spraakmakend.
Ex-topsporter) Gerard Korthout (1960) is in twee werelden groot en goed geworden. Speelde in muziek-en theaterland op alle grote festivals zoals De Boulevard, Uitmarkt, Sail, Oerolfestival. Trad op als innemende performer/entertainer in het Rijksconcertgebouw,de Kleine Komedie, op de Olympische Winterspelen in Lillehammer, de Parade,Paradiso, schouwburgen
Beschikt over 20 jaar werkervaring op het gebied van organisatiekunde, werkte onder meer als Human Resourcemanager, organisatieadviseur, veranderingsbegeleider en hoofd P&O bij verschillende organisaties. Studeerde Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid. Heeft zich gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, gedragsverandering en resultaatverbetering. Werkt op zijn vakgebied de laatste jaren als veelgevraagd bedrijfstrainer.

Prijs op aanvraag.

Binnenkort meer motivatiesprekers:
Hans Bohm
Bavo Galama
Erik van Muiswinkel
Jules Deelder


 

Publieksevenementen

Ambachten Oude

Ambachten Oude

Oude ambachten staan de laatste tijd in toenemende belangstelling. Stonden zij vroeger veelal op nostalgische markten en braderieën, tegenwoordig worden zij voor tal van andere evenementen uitgenodigd.
Attractieverhuur

Attractieverhuur

Alle attracties zijn inclusief enthousiaste medewerkers die met zwier en verve te werk gaan. Tractaties zijn, bij attracties waarbij deze vermeld staan, onbeperkt.
Ballonnen

Ballonnen

Het kunstzinnig modelleren van ballonnen in fantastische creaties, voorzien van een hartje met uw persoonlijke tekst of logo. Op originele wijze kunt u zo de gasten welkom heten, producten promoten, enz.
Bodypaint

Bodypaint

Udo Filon is een eigentijdse kunstzinnige artiest die zich graag bezig houdt met verschillende vormen van Live Performance. Naast het creëren van kunst op doeken, beelden en etalagepoppen verzorgt hij met zijn modellen Body art Shows.
Braderieën

Braderieën

Of het nu gaat om een geheel verzorgd dorpsfeest, jaarmarkt braderie, podiumprogramma, ambachtenmarkt, kunstmarkt. Outevents zorgt dat uw zorgvuldig geplande organisatie, van welk evenement dan ook, loopt zoals u hoopt dat het gaat lopen.
Bruiloft

Bruiloft

Maak van uw huwelijksceremonie een onvergetelijke belevenis door deze unieke invulling. Laat uw trouwringen aanvliegen door prachtige uilen. Het team staat voor u klaar en u mag zelf de ringen door de uil naar toe laten vliegen.
Buurtfeesten

Buurtfeesten

Henkout.nl is een onafhankelijk bemiddelings- en evenementenbureau dat beschikt over een breed aanbod van bands, artiesten, entertainment, acts en activiteiten.
Casinoverhuur

Casinoverhuur

De croupiers spelen in kostuum - als het feest in een bepaald thema is, zorgen wij voor gepaste kleding : Country, Frans, Maffia etc. Amerikaanse, roulette Crazy Dice tafel, Paardenrennen, Black Jack tafels enz.
Circus Workshops

Circus Workshops

Er wordt met alle leerlingen van de school een voorstelling gemaakt. Iedere groep maakt een eigen circusact van maximaal 4 minuten. Iedere leerkracht kan uit een aantal acts kiezen.
Circusacts

Circusacts

In een voorstelling van slechts enkele minuten bent u getuige van een wereldwonder. Voor uw ogen transformeert de bloedmooie Ludmilla in een angstaanjagende gorilla. Op en top nostalgisch kermisvermaak.
Decorverhuur

Decorverhuur

Graag laten wij u zien wat wij allemaal verhuren op om uw evenement te decoreren. Wij verhuren een volledig scala voor elk wat wils. Alles is mogelijk.
Dierverhuur

Dierverhuur

Een stukje jungle met tropische vogels. Met flamingos en kleurrijke papagaaien, welke zich vrij kunnen bewegen, geeft u uw gasten de illusie, dat zij bij het zien van ons "TROPISCH VOGELDECOR" een levensecht tropisch regenwoud voor zich hebben.
Fotograaf

Fotograaf

Stelt u zich eens voor, een bedrijfsfeest, bruiloft, Schoolfeest Studentenfeest Al deze locaties zijn meer dan geschikt voor het maken van foto's, digitaal natuurlijk!
Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Een spannend concept voor echte speurneuzen. Het Moordspel is een uitdagend groepsspel voor echte speurneuzen. Meestal wordt dit soort spellen gespeeld met acteurs en zijn de gasten vaak matig betrokken bij het speurwerk.
Historische

Historische

De teams van 2 tot 6 personen bestaan uit jonge enthousiaste entertainers die de kinderen en hun ouders vermaken met ballonnen maken, mutsen maken, schminken en spelletjes.
Inline Skate

Inline Skate

De 20-jarige aggressive skater Sven Boekhorst uit ’s-Hertogenbosch is een echte bikkel. Begin augustus van dit jaar mocht hij het onderdeel "park" van de jaarlijkse X Games (de ‘Olympische Spelen’ van de extreme sporten) op zijn naam schrijven.
Jaarmarkten

Jaarmarkten

De Swingende Kok loopt en danst rond met zijn fornuisje, hieruit klinkt swingende muziek hij is de gezelligheid zelf en maak regelmatig een dansje met de mensen.
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Een bijzondere attractie op evenementen zoals braderieën, jaarmarkten en feestdagen etc. is de mobiele kinderboerderij. Een attractie met educatieve waarde en grote aantrekkingskracht.
Kinderprogramma's

Kinderprogramma's

Het Klaunies team brengt vrolijkheid en plezier overal waar ze verschijnen. Het sprankelend enthousiasme van Klaunie en haar Klaunies zorgt voor veel sfeer op alle evenementen.
Massage

Massage

Om de handen te ontspannen is de Balinese handmassage een uitkomst. Met oliën uit het verre oosten worden de handen van uw gasten met speciale technieken gemasseerd. Door de helende en diepwerkende oliën komen niet alleen de handen tot rust, maar ontspant ook de geest.
Middeleeuws

Middeleeuws

Wij beschikken over een groot aanbod op het gebied van Oude Ambachten, ridders, riddergevechten, demonstraties en middeleeuwse karakter zoals heksen, tovenaars en attributen zoals schandblokken en middeleeuwse wapens.
Moordfeesten

Moordfeesten

Een actief spel voor hen die graag zelf intensief betrokken willen zijn bij het speurwerk Moordspel is een nieuw groepsspel voor de party- en evenementenbranche. Meestal worden dit soort spellen gespeeld met acteurs en zijn de gasten vaak matig betrokken bij het speurwerk.
Motivatie

Motivatie

Barry Hughes verzorgt motivatiebijeenkomsten voor bedrijven en instellingen. Na zijn carrière als succesvolle voetbalcoach bleek Barry Hughes als even succesvol als motivatiespreker.
Paintball

Paintball

Paintball het spectaculaire schietspel met de verfballetjes. Op vier compleet vernieuwde speelvelden worden diverse action game's gespeeld met als thema's: Black Hawk Down, Attack and Defend, Down but not Out en Defend the Compound.
Poffertjeskraam

Poffertjeskraam

Om het feest nog completer te maken hebben wij ook een nostalgisch poffertjes kraampje uit 1938, de poffertjes worden uitgeserveerd met boter en suiker, en voor de donkere dagen komt er mooie verlichting en voor de kerst wordt het kraampje mooi versierd.
Presentatie

Presentatie

Ruud van der Heijden, méér dan een betaalbare presentator van evenementen. Bedenker van creatieve programma's voor: Winkelcentra, bedrijven en instellingen.
Schminken

Schminken

Welk kind droomt er niet van om eens keer als een echte glitterprinses, een mooie vlinder, tijger, piraat of als oosterse dame door het leven te gaan. Welke ouder geniet niet als de kinderen tijdens een feestje hun fantasie een klein beetje werkelijkheid kunnen laten worden.
Seniorenshows

Seniorenshows

Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen. Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt.
Standwerker

Standwerker

"De keizer van Amsterdam". Deze titel heeft hij verworven als een van de beste standwerkers van Nederland. Als jongen van 10 kwam hij al op de markt en heeft daar het vak van standwerker geleerd.
Tentenverhuur

Tentenverhuur

Wij hebben voor elk evenement complete circustenten te huur. Deze tenten kunnen helemaal aangepast worden aan uw wensen.
Themafeesten

Themafeesten

Sophie's Sterren Show Is een avondvullend programma, dat uitermate geschikt is voor (bedrijfs)feesten, waarbij het budget beperkt is en men toch een avondvullend pakket wil hebben.
Variété

Variété

In het woord variété ligt het al besloten: de wisselende wereld van de acrobatiek, circus en entertainment. Een breed spectrum van acts, van trapeze tot goochelen, tot clownerie tot jongleurs, valt onder deze noemer.
Vuurwerk

Vuurwerk

Special Effects kunnen worden ingezet om elk evenement een feestelijk tintje te geven. Introducties van producten, vieringen, jubileums en openingen of presentaties kunnen schitterend worden.
Winkelacties

Winkelacties

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vermaken van de consument. En kunnen U uit eigen beheer vele attracties aanbieden.
Winkelcentra

Winkelcentra

Onze promotieteams zijn gekleed in het thema van het evenement zoals piraten, circus, vlinders of zomer. Onze teams zorgen dat de kinderen en de ouders zich vermaken met ballonnen maken, mutsen maken, schminken en spelletjes.
Winkelpromotie

Winkelpromotie

Wij komen graag met ons promotieteam op lokatie om welk product dan ook te promoten. Wij verzorgen ook: Dansgroepen, Steltlopers, Promotieteam, Kinderschmink, Ballonnenclowns en Looprorkesten.
Zomermarkten

Zomermarkten

Het product dat hij uitdeelt zijn wafels met slagroom of is in overleg iets anders, en komt dan van de plaatselijke bakker, slager, kaasboer enz.....Het is de uitstraling van de Swingende Kok simpel, maar aanstekelijk en oer gezellig!

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560