Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Animal trick show  
   

Animal Trick Show

Animal Trick Show Een unieke, spectaculaire show met allerlei soorten dieren, gepresenteerd door charmante, internationale gevierde artiesten. Afkomstig uit een reeds generaties lang bekende variété-circusfamilie verzorgden deze artiestenwervelende optredens in de grootste circussen en variété theaters ter wereld. Geniet van de spectaculaire kunsten en komische capriolen van ondermeer een koorddansende kat en nog vele andere getalenteerde dieren – uniek in Europa! De liefde, waarde en respect voor de dieren straalt van het nummer af. Dat maakt Patrick Beautor en Margot Ronell met recht tot dresseurs van deze tijd. Internationaal top-entertainment vol dynamiek, sensatie en alluw, gepresenteerd in een liefdevol en hartverwarmende dynamische act, waar nog lang over gesproken zal worden. Prijs op aanvraag.Een unieke, spectaculaire show met allerlei soorten dieren, gepresenteerd door charmante, internationale gevierde artiesten. Afkomstig uit een reeds generaties lang bekende variété-circusfamilie verzorgden deze artiestenwervelende optredens in de grootste circussen en variété theaters ter wereld. Geniet van de spectaculaire kunsten en komische capriolen van ondermeer een koorddansende kat en nog vele andere getalenteerde dieren – uniek in Europa! De liefde, waarde en respect voor de dieren straalt van het nummer af. Dat maakt Patrick Beautor en Margot Ronell met recht tot dresseurs van deze tijd. Internationaal top-entertainment vol dynamiek, sensatie en alluw, gepresenteerd in een liefdevol en hartverwarmende dynamische act, waar nog lang over gesproken zal worden.

Prijs op aanvraag.
 

Seniorenshows

Entertainment voor ouderen en zorginstellingen

Bent u op zoek naar entertainment voor een speciale dag of een gezellig stukje muziek?

Dansorkest The New Combo

Jazzmuziek en ballroommuziek of sfeervolle Kerstmuziek voor diner dansant

Oude Ambachten

Bijenkorfvlechter, hoedenmaakster, pottenbakker zijn enkele van de oude ambachten die hun vakbekwaamheid graag aan u komen laten zien.

Muziekprogramma Op Het Terras

In deze zomerse voorstelling is een plaatsje voor u gereserveerd op het zonnige terras van Café Mooi Weer.

Musical Parade

Met het programma Musical Parade beleeft u een onvergetelijke middag of avond met een vrolijke optocht van de allermooiste musical songs

Westfriese Humor met Renee Alleen

Een verrassend weerzien met haast vervlogen tijden in een mix van vrolijke liedjes, oer-Westfriese humor en natuurlijk medleys van vroeger om gezellig mee te zingen.

Sophie's Sterren & Hits

Afgewisseld met de cabarateske humor van Sophie en een(bijna echte) bingo is dit een geweldig afwisselend programma.

Met de Muziek mee met Hans

Wat Hans zo bijzonder maakt is, dat  hij  het publiek muzikaal kan amuseren, waarbij hij  zingt, speelt op zijn keyboards  en entertaint.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560