Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Wieteke van Dort / Tante Lien  
   

Wieteke van Dort / Tante Lien

WIETEKE VAN DORT / TANTE LIEN KUN JE NOG ZINGEN, SENIORENPROGRAMMA Sinds het KRO televisieprogramma ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op in diverse instellingen voor ouderen. Wieteke zingt voor de pauze in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' zoals ‘Klein vogelijn op groene tak' en ‘Langs berg en dal klinkt hoorngeschal'. Deze bekende nostalgische liedjes worden meestal meteen door het publiek meegezongen. Maar Wieteke zingt in het gedeelte voor de pauze ook enkele nieuwe Nederlandse chansons. Het zijn echter speciaal uitgezochte teksten die ouderen aanspreken. Na de pauze komt Wieteke terug in haar creatie als Tante Lien. Zij zingt bekende Indische liedjes als ‘Sarina', ‘Ajoen ajoen, in de hoge klapperboom' en vertelt in een vrolijke conference bv. hoe de bootreis verliep (ze kregen voor het eerst warme kleding) en hoe de aanpassingen waren bij de overgang van moederland naar vaderland.WIETEKE VAN DORT / TANTE LIEN
KUN JE NOG ZINGEN, SENIORENPROGRAMMA

Sinds het KRO televisieprogramma "Kun je nog zingen, zing dan mee" treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op in diverse instellingen voor ouderen. Wieteke zingt voor de pauze in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel "Kun je nog zingen, zing dan mee" zoals "Klein vogelijn op groene tak" en "Langs berg en dal klinkt hoorngeschal". Deze bekende nostalgische liedjes worden meestal meteen door het publiek meegezongen. Maar Wieteke zingt in het gedeelte voor de pauze ook enkele nieuwe Nederlandse chansons. Het zijn echter speciaal uitgezochte teksten die ouderen aanspreken.

Na de pauze komt Wieteke terug in haar creatie als Tante Lien. Zij zingt bekende Indische liedjes als "Sarina", "Ajoen ajoen, in de hoge klapperboom" en vertelt in een vrolijke conference bv. hoe de bootreis verliep (ze kregen voor het eerst warme kleding) en hoe de aanpassingen waren bij de overgang van moederland naar vaderland. 

De pianobegeleiding is in handen van Jef Scholten. De geluidsversterking wordt verzorgd door een geluidsburo. Een goed gestemde piano of vleugel is een vereiste. Indien deze niet aanwezig is kan de pianist tegen een vergoeding zijn elektrische piano meenemen. Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen. Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt. Er zijn instellingen waar Wieteke vele malen is teruggevraagd. In dat geval komen zij en haar medewerkers met een tweede programma voor ouderen. Het repertoire is bijzonder uitgebreid. Prijs op aanvraag. De pianobegeleiding is in handen van Jef Scholten. De geluidsversterking wordt verzorgd door een geluidsburo. Een goed gestemde piano of vleugel is een vereiste. Indien deze niet aanwezig is kan de pianist tegen een vergoeding zijn elektrische piano meenemen.

Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen. Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt. Er zijn instellingen waar Wieteke vele malen is teruggevraagd. In dat geval komen zij en haar medewerkers met een tweede programma voor ouderen. Het repertoire is bijzonder uitgebreid.

Prijs op aanvraag.    
  

Seniorenshows

Entertainment voor ouderen en zorginstellingen

Bent u op zoek naar entertainment voor een speciale dag of een gezellig stukje muziek?

Dansorkest The New Combo

Jazzmuziek en ballroommuziek of sfeervolle Kerstmuziek voor diner dansant

Oude Ambachten

Bijenkorfvlechter, hoedenmaakster, pottenbakker zijn enkele van de oude ambachten die hun vakbekwaamheid graag aan u komen laten zien.

Muziekprogramma Op Het Terras

In deze zomerse voorstelling is een plaatsje voor u gereserveerd op het zonnige terras van Café Mooi Weer.

Musical Parade

Met het programma Musical Parade beleeft u een onvergetelijke middag of avond met een vrolijke optocht van de allermooiste musical songs

Westfriese Humor met Renee Alleen

Een verrassend weerzien met haast vervlogen tijden in een mix van vrolijke liedjes, oer-Westfriese humor en natuurlijk medleys van vroeger om gezellig mee te zingen.

Sophie's Sterren & Hits

Afgewisseld met de cabarateske humor van Sophie en een(bijna echte) bingo is dit een geweldig afwisselend programma.

Met de Muziek mee met Hans

Wat Hans zo bijzonder maakt is, dat  hij  het publiek muzikaal kan amuseren, waarbij hij  zingt, speelt op zijn keyboards  en entertaint.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560