Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Voetbal Simulator  
   

Voetbal Simulator  

De Kickit soccer simulator combineert digitale techniek met fysieke interactie, unieke 3d graphics in real time. De deelnemers schieten de echte bal in het gat waar sensoren snelheid, hoogte en hoek van de bal razendsnel registreert en deze bal virtueel verder laat gaan op het grote beeldscherm.een virtuele keeper tracht de ingeschoten bal te stoppen. Instellingen zoals 2 spelers tegen elkaar, beginners, gevorderden, expert zijn per spel in te stellen. De score wordt per speler in beeld bijgehouden. De Kickit soccer simulator combineert digitale techniek met fysieke interactie, unieke 3d graphics in real time. De deelnemers schieten de echte bal in het gat waar sensoren snelheid, hoogte en hoek van de bal razendsnel registreert en deze bal virtueel verder laat gaan op het grote beeldscherm.een virtuele keeper tracht de ingeschoten bal te stoppen. Instellingen zoals 2 spelers tegen elkaar, beginners, gevorderden, expert zijn per spel in te stellen. De score wordt per speler in beeld bijgehouden. Door de sfeervolle audio waant men zich in een voetbal stadion.

Afmetingen indien met grootbeeld en tent:      
Breedte 152 cm    
Diepte 225 cm    
Hoogte 220 cm    
Gewicht 420 kg    
Stroom 220 volt 16 amp Randaarde stekker Gelijkvloers plaatsen
Gelijkvloers plaatsen!      

 

 

 

 

 

 

Prijs op aanvraag.
 

Bobslee Simulator

De Bobslee simulator is in Nederland ontworpen en gebouwd. De originele tweemansbob uit Duitsland staat op een constructie waarbij de 2 deelnemers samen moeten werken om de snelste tijd neer te zetten.

Simulatoren

Bobslee Simulator

Bobslee Simulator

De Bobslee simulator is in Nederland ontworpen en gebouwd. De originele tweemansbob uit Duitsland staat op een constructie waarbij de 2 deelnemers samen moeten werken om de snelste tijd neer te zetten.
Driving Challenge

Driving Challenge

Deze waanzinnige race simulatoren zijn op elk bedrijfsfeest of vakbeurs een groot succes! Men kan de race units schakelen zodat men met 1 tot wel 6 simulatoren in dezelfde race tegen elkaar uitkomt.
F1 Race Simulator

F1 Race Simulator

Een spiksplinternieuwe race simulator voorzien van de nieuwste features zoals: force feedback wheel, high definition beeld weergave, surround ingebouwde audio! Standaard weergave met lcd scherm 80 cm.
F16 Flight Simulator

F16 Flight Simulator

"State Of the art" Motion simulator met flight simulation software. De compacte motion base is gekoppeld aan de computer software. Voer een missie uit over vijandelijk gebied met je F16 en schakel je tegenstander uit.
Full Scale Golf Simulator

Full Scale Golf Simulator

Deze golfsimulator geeft het gevoel van een bal slaan op een echte 18 holes baan. Van de afslagmat slaat men de golfbal op het grote doek waarop een golfcourse is geprojecteerd.
Jet Ski Simulator

Jet Ski Simulator

Arcade classic systeem, plug and play. De jetski simulator is een lust voor het oog. Deelnemers dienen tijdens de jet ski race scherpe bochten te nemen dmv sturen en de jetski te "banken".
Laser Battle

Laser Battle

Bij dit spektakulaire spel nemen de deelnemers het op tegen de willekeurig afgeschoten laserstralen. Om punten te scoren dienen de stralen geraakt te worden met de laserstick.
Motion Simulator

Motion Simulator

De 12 zits motion simulator laat een een film zien die is gekoppeld is aan een computer die er voor zorgt dat de bewegingen in de film worden vertaald naar de cabine. Er zijn diverse thema’s in de film zoals race films en space ad-ventures.
Motor Race Simulator

Motor Race Simulator

Motor race twin superbikes Arcade classic systeem , plug and play. De motor race simulator biedt 2 personen de kans om het tegen elkaar op te nemen op diverse circuits. Sturen doe je met je gewicht en uiteraard het stuur.
Powerboot Simulator

Powerboot Simulator

Deze powerboot simulatoren zijn uniek en de enige units in Europa! Men kan 1 of 2 units plaatsen met een zeer uitgebreide software. De meest populaire game is het racen door de Amsterdamse grachten waarbij Amsterdam zeer natuur getrouw is nagemaakt in de virtuele wereld.
Putting Challenge

Putting Challenge

Een makkelijk zelf te bedienen putting simulator. De mogelijkheden om het putten te oefenen zijn ongekend. De baan veranderd na elke hole automatisch van hoek en helling waardoor elke hole weer anders is.
Shooting Simulator

Shooting Simulator

De laser schiet simulator biedt een grote variateit in software games. Meer dan 14 zeer uiteenlopende games zoals kleiduiven schieten, duckhunting, target range, sniper rifle etc. Test je reactie en accuratesse in deze real time schiet simulator.
Ski Schans Simulator

Ski Schans Simulator

De Ski Schans spring simulator is uniek in Europa ! Nu kunnen deelnemers virtueel ervaren wat het is om van de 120 mtr. schans van Turijn te springen. Timing, balans en durf zijn noodzakelijk voor een goede score.
Snowboard Skate & Surf Simulator

Snowboard Skate & Surf Simulator

De meest coole tricks kunnen met deze simulator worden uitgevoerd. Balancerend op je board moet je zo snel mogelijk de berg af boarden. Punten verdien je door met je handcontroller jumps en 360’s te maken.
Tennis Speed Check

Tennis Speed Check

Deze grote snelheids kooi is geschikt voor het meten van de snelheid van een tennis bal. Serveer een tennis bal in de kooi en de speed meter registeert de snelheid van de geslagen bal op een lcd display.
Voetbal Simulator

Voetbal Simulator

De Kickit soccer simulator combineert digitale techniek met fysieke interactie, unieke 3d graphics in real time. De deelnemers schieten de echte bal in het gat waar sensoren snelheid, hoogte en hoek van de bal razendsnel registreert en deze bal virtueel verder laat gaan op het grote beeldscherm.
VR Fiets Simulator

VR Fiets Simulator

1 of 2 Virtual reality fiets simulatoren waarbij deelnemers in een virtuele wedstrijd deelnemen. Maak de snelste tijd van de dag in een etappe op de wielerbaan of mountainbike wedstrijd.
VR Golf Simulator

VR Golf Simulator

De virtual golf simulator is opgebouwd uit een interface afslagmat en een groot lcd scherm met een diameter van 80 cm. Deze golf simulator wordt vaak gebruikt als er niet genoeg ruimte is voor de fullscale simulator.
VR Reality System

VR Reality System

Virtual reality wordt sinds de jaren negentig toegepast in de entertainment industrie. Dit amerikaanse high end systeem combineert de menselijke faktor in een virtual reality omgeving.
VR Ski Simulator

VR Ski Simulator

De virtual ski simulator is sinds 1998 een succes in ons simulator segment. Makkelijk te installeren volgens het plug en play principe. Daarom zeer geschikt voor meerdaagse events zonder dat er een operator nodig is. Afdaling, slalom, beginners, gevorderden en expert.
VR Zeil Simulator

VR Zeil Simulator

De enige virtual zeilsimulator van Nederland waarbij 2 deelnemers achter de beide stuurwielen plaatsnemen om een verbeten strijd op de oceaan uit te vechten!Probeer je ocean racer op de golven in de juiste richting te manouvreren en houdt tevens rekening met de wind richting!
WII Tennis Boksen Golf Duiken Baseball & Dance

WII Tennis Boksen Golf Duiken Baseball & Dance

De wii simulator van nintendo biedt interactief virtueel entertainment voor iedereen. Wij leveren een speciale tent met grootbeeld projectie en audio systeem waardoor men met deze game computer als het ware "in the game" staat.
XRBike Fiets Simulator

XRBike Fiets Simulator

De nieuwste rage in de fitness centra is nu beschikbaar voor evenementen. De XRBike heeft de beste materialen verenigd met de modernste computer technologieën.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560