Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Bike X Stunt Show  
   

Bike X stunt show 

Bike X stunt show Compacte fiets stunt show die de jeugd bijzonder zal aanspreken. Met behulp van een schans en landings heuvel laten 1 of (naar keuze )2 performers een werveldende show zien De show wordt opgebouwd van een voudige jumps naar de meest waanzinnige rotaties Het publiek wordt gevraagd mee te werken aan de show met een hoogspring competitie. De show wordt uiteraard afgesloten met het hoogtepunt: de salto. Max. 2 shows van ± 30 min. verdeeld over de dag. Optioneel geluidsinstallatie en commentaar.   Compacte fiets stunt show die de jeugd bijzonder zal aanspreken. Met behulp van een schans en landings heuvel laten 1 of (naar keuze) 2 performers een werveldende show zien De show wordt opgebouwd van een voudige jumps naar de meest waanzinnige rotaties. Het publiek wordt gevraagd mee te werken aan de show met een hoogspring competitie. De show wordt uiteraard afgesloten met het hoogtepunt: de salto. Max. 2 shows van ± 30 min. verdeeld over de dag. Optioneel :geluidsinstallatie en commentaar. 

Afmetingen:

  • Lengte: 40 mtr
  • breedte 1,5 mtr. 1e 30 mtr
  • uitloop 5 mtr breed
  • Hoogte: 5 mtr  

Prijs op aanvraag.

Spektakels

Acapulco Watershow

Acapulco Watershow

Deze high dive show laat onvervalste, adembenemende stunts zien vanaf een toren van 30 mtr en duikplanken. Het water bassin is 8 mtr in diameter en bevat 120.000ltr water.
Bike X Stunt Show

Bike X Stunt Show

Compacte fiets stunt show die de jeugd bijzonder zal aanspreken. Met behulp van een schans en landings heuvel laten 1 of (naar keuze) 2 performers een werveldende show zien De show wordt opgebouwd van een voudige jumps naar de meest waanzinnige rotaties.
Go Fast Base Jump

Go Fast Base Jump

De gevaarlijkste Xtreme sport kan men nu uitvoeren op uw evenement. Met behulp van een grote telekraan springt een base jumper vanuit een manbak naar beneden. Na een kortij vrije val is het de bedoeling dat de parachute opengaat.
Moto X Freestyle Show

Moto X Freestyle Show

De Helden van de X Games op uw evenement! Moto X is de snelst groeiende Xtreme sport van dit moment. De show in incl. schans en mobiele landings helling. Min. 2 internationale riders die alle sprongen tot in de puntjes beheersen.
Streetbike Stunt Show

Streetbike Stunt Show

Streetbikes zijn gewone weg motoren, de streetbike stuntshow wordt uitgevoerd door 1 rider in een 20 minuten durende show die max. 4x op een dag herhaald wordt. De rider laat zien wat er allemaal mogelijk is op een gewone wegmotor. Balans, veel motor geluid, burnouts, het publiek zal zich geen moment vervelen.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560