Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Sittah  
   

Spektakels Spectaculaire stunts voor uw evenement

Sittah Sittah is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Stage Illusions.  Al vanaf 2006 mag zij zich daarom een van de meest succesvolle illusionisten van de wereld noemen. In Nederland, door heel Europa (Duitsland, Frankrijk, Italie, Belgie en Turkije) en zelfs daarbuiten (ondermeer India, Amerika en het Midden-Oosten) is ze actief of vragen tv-programma’s of producenten van evenementen of ze één van haar wervelende magieshows daar wil komen opvoeren.Sittah
Sittah is de eerste vrouwelijke wereldkampioen Stage Illusions.  Al vanaf 2006 mag zij zich daarom een van de meest succesvolle illusionisten van de wereld noemen. In Nederland, door heel Europa (Duitsland, Frankrijk, Italie, Belgie en Turkije) en zelfs daarbuiten (ondermeer India, Amerika en het Midden-Oosten) is ze actief of vragen tv-programma’s of producenten van evenementen of ze één van haar wervelende magieshows daar wil komen opvoeren.

Nieuw!
Het succes van SITTAH blijft stijgen. In 2008 is daarom besloten om (naast SITTAH REVEALED) een gloednieuwe show te produceren, SITTAH’S ANGELS. Om totaal onderscheidend te zijn van alle andere illusionisten in de wereld, zal Sittah in deze show door beeldschone professionele danseressen worden geassisteerd. In de meest moderne en verleidelijke outfits gestoken is SITTAH’s ANGELS de enige show waar alleen vrouwen op het toneel staan. En dat is niet alles. Sittah heeft haar droom waargemaakt en zal tijdens de show ook “Just An Illusion” zingen. Een fantastische hit die speciaal voor haar is gecomponeerd door een van de meest succesvolle producers in Europa. Daarmee is SITTAH’s ANGELS een denderende en dynamische Magie & Dans-show die het best is te vergelijken met Beyoncé of de Pussycat Dolls – maar dan aangevuld met de allerbeste illusies ter wereld (waaronder enkele wereldprimeurs!).

Zowel SITTAH REVEALED als SITTAH’s ANGELS is uitermate geschikt voor grote podia of theaters, maar kan ook worden aangepast aan nagenoeg elke andere locatie. We denken graag met u mee om uw feest, congres of evenement van een magisch element te voorzien en dat op de manier die u het best past! SITTAH… It’s a world of magic.. and almost anything is possible! Bel of mail voor uitgebreid info!

Zowel SITTAH REVEALED als SITTAH’s ANGELS is uitermate geschikt voor grote podia of theaters, maar kan ook worden aangepast aan nagenoeg elke andere locatie. We denken graag met u mee om uw feest, congres of evenement van een magisch element te voorzien en dat op de manier die u het best past!

SITTAH… It’s a world of magic.. and almost anything is possible!

Bel of mail voor uitgebreid info!

Spektakels

Acapulco Watershow

Acapulco Watershow

Deze high dive show laat onvervalste, adembenemende stunts zien vanaf een toren van 30 mtr en duikplanken. Het water bassin is 8 mtr in diameter en bevat 120.000ltr water.
Bike X Stunt Show

Bike X Stunt Show

Compacte fiets stunt show die de jeugd bijzonder zal aanspreken. Met behulp van een schans en landings heuvel laten 1 of (naar keuze) 2 performers een werveldende show zien De show wordt opgebouwd van een voudige jumps naar de meest waanzinnige rotaties.
Go Fast Base Jump

Go Fast Base Jump

De gevaarlijkste Xtreme sport kan men nu uitvoeren op uw evenement. Met behulp van een grote telekraan springt een base jumper vanuit een manbak naar beneden. Na een kortij vrije val is het de bedoeling dat de parachute opengaat.
Moto X Freestyle Show

Moto X Freestyle Show

De Helden van de X Games op uw evenement! Moto X is de snelst groeiende Xtreme sport van dit moment. De show in incl. schans en mobiele landings helling. Min. 2 internationale riders die alle sprongen tot in de puntjes beheersen.
Streetbike Stunt Show

Streetbike Stunt Show

Streetbikes zijn gewone weg motoren, de streetbike stuntshow wordt uitgevoerd door 1 rider in een 20 minuten durende show die max. 4x op een dag herhaald wordt. De rider laat zien wat er allemaal mogelijk is op een gewone wegmotor. Balans, veel motor geluid, burnouts, het publiek zal zich geen moment vervelen.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560