Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Dier en pretparkspel  
   

Dier en pretparkspel

Dier en pretparkspel In een schitterend decor speelt zich het dieren en pretparkspel af. De presentator zal de consument aan de kaak stellen over zijn of haar kennis van de leukste parken van ons land. Wie de meeste kennis heeft wordt beloond met vrijkaarten van dieren en pretparken uit Nederland. Dat wordt een leuk dagje uit! Voor het gezin namens u. Prijs op aanvraag. Dier en pretparkspel

In een schitterend decor speelt zich het dieren en pretparkspel af. De presentator zal de consument aan de kaak stellen over zijn of haar kennis van de leukste parken van ons land. Wie de meeste kennis heeft wordt beloond met vrijkaarten van dieren en pretparken uit Nederland. Dat wordt een leuk dagje uit! Voor het gezin namens u.

Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd
in het vermaken van de consument.

En kunnen U uit eigen beheer vele attracties aanbieden. Verder kunnen wij door jarenlange ervaring u helpen bij het opzetten van uw programma en feest. Door de vele goede connecties kunnen wij er voor zorgen dat uw feest / programma niet te duur wordt. Verder kunnen wij zorg dragen voor een goede begeleiding zoals posters, persberichten, vergunningen, muzikale omlijsting, bewaking enz. 

Prijs op aanvraag. 
 

Winkelacties

Crack the safe

Crack the safe

In dit leuke winkelspel mag de consument proberen de kluis te kraken. De consument mag uit diverse sleutels een keuze maken en proberen...
De Kerstman

De Kerstman

U kunt nu al de Kerstman voor uw winkelcentrum bestellen. Henkout.nl heeft voor deze koude dagen een speciaal ingerichte podiumwagen. Deze wagen is erg geschikt voor centrums die niet overdekt zijn.
Dier en pretparkspel

Dier en pretparkspel

In een schitterend decor speelt zich het dieren en pretparkspel af. De presentator zal de consument aan de kaak stellen over zijn of haar kennis van de leukste parken van ons land.
Geld over de balk gooien

Geld over de balk gooien

Dit spel wordt samen met de consument gespeeld op het podium. Het is de bedoeling dat de consument de muntjes die hij of zij van de presentator krijgt in de bakjes op de balk gooit.
Junglefun

Junglefun

Het JUNGLEFUN spel is zeer geschikt voor winkelcentrums of een groot feest. Onze presentator zal de consument vragen om mee te doen aan dit leuke spel. Op het podium staan 200 pluche dieren opgesteld die...
Steltlopers

Steltlopers

Tot wel 4 meter lang zijn onze steltlopers. Steltlopers zijn er in alle maten en figuren, of het nu gaat om een zwarte piet, clown of piccolo. Zij kunnen ook voor alle evenementen worden ingezet, of het nu gaat voor een parade, sinterklaas intocht, opening of promotion, u zegt het maar wij zorgen er voor.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560