Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Promotieteam  
   

Promotieteam Winkelcentra

Promotieteam

Onze promotieteams zijn gekleed in het thema van het evenement zoals piraten, circus, vlinders  of zomer.

De teams van 2 tot 6 personen bestaan uit jonge enthousiaste entertainers die de kinderen en hun ouders vermaken met ballonnen maken, mutsen maken, schminken en spelletjes. Een aanwinst op elk bedrijfsevenement, promotieactie en familiedagen.

Promotieteam Onze promotieteams zijn gekleed in het thema van het evenement zoals piraten, circus, vlinders  of zomer. De teams van 2 tot 6 personen bestaan uit jonge enthousiaste entertainers die de kinderen en hun ouders vermaken met ballonnen maken, mutsen maken, schminken en spelletjes. Een aanwinst op elk bedrijfsevenement, promotieactie en familiedagen. Prijs op aanvraag.

 

Prijs op aanvraag.
 

Winkelcentra

De Swingende Kok

De Swingende Kok

De Swingende Kok loopt en danst rond met zijn fornuisje, hieruit klinkt swingende muziek hij is de gezelligheid zelf en maak regelmatig een dansje met de mensen. Het product dat hij uitdeelt zijn wafels met slagroom of is in overleg iets anders...
Lekkere dingen uitdelen

Lekkere dingen uitdelen

Via deze mooie bar kunnen wij vele soorten lekkere dingen uitdelen. O.a. Wafels, hamburgers, braadworsten, Lekkere culinaire hapjes en nog veel meer.
Moederdag Promotie

Moederdag Promotie

Een kleurrijke verschijning in haar theatrale jurk,waarin een tafeltje is verwerkt. Zij kan allerlei producten presenteren, ideaal voor promotie.
Promotieteam

Promotieteam

Onze promotieteams zijn gekleed in het thema van het evenement zoals piraten, circus, vlinders of zomer.
Robotact Dr. Universe

Robotact Dr. Universe

Dr. Universe is een spectaculaire robot-animatie. In de afgelopen 18 jaar heeft hij zich volledig toegewijd om, niet alleen de bewegingspatronen van een machine te doorgronden, maar deze ook te voelen in zijn lichaam.
Steltlopers

Steltlopers

Voor promotionele activiteiten hebben wij een aantal in het oog springende attracties. Stellopers is er een van, maar ook hebben wij grote clownkostuums en tijgerpakken.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560