Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Seizoen  
   

Halloween

Kerstmis

Kerstmis

Een ritje met de arreslee is een bijzondere attractie rond de kerstdagen. Sneeuw is niet nodig want hij rijdt op wieltjes en benzine ook niet want de slee loopt op paardenkracht. Een bijzonder event voor winkelcentra en kerstvieringen.
Halloween

Halloween

Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel.Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt?
Dierendag

Dierendag

Dikke pret met het Konijn looppop Inzetbaar voor vele doeleinden: reclame, fun of het laten uitdelen van tractaties/gifts.
Moederdag

Moederdag

Een kleurrijke verschijning in haar theatrale jurk, waarin een tafeltje is verwerkt. Zij kan allerlei producten presenteren, ideaal voor promotie. Kan makkelijk rondlopen en valt steeds op door haar grootte en kleurenpracht.
Pasen

Pasen

Paasentertaiment voor uw winkelcentrum, bedrijfsfeest, bedrijfspresentatie, kinderentertainment. Een gezellige middag voor uw organisatie is mogelijk met deze charmante paashazen.
Sinterklaas

Sinterklaas

Henkout.nl een uitstekende partner voor het organiseren en verzorgen van uw Sinterklaasfeest. Garandeert u profesioneel entertainment, en overzichtelijke overeenkomsten waarin betrouwbaarheid en zekerheid de pijlers zijn.
Vaderdag

Vaderdag

Naar verluidt is Vaderdag in 1909 geïntroduceerd door mevrouw Sonora Smart Dodd, uit de staat Washington, waarbij zij haar vader wilde eren, William Jackson Smart, een veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog, die weduwnaar was geworden, nadat zijn vrouw...
Valentijnsdag

Valentijnsdag

Alles om iemand te verrassen met valentijnsdag

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560