Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Griezelposter  
   

Griezelposter

Griezelposter Speciaal voor ons bedrijf ontwierp de bekende grafische vormgever Michel de Boer een 28-tal scorekaarten die tevens als afficheverkrijgbaar zijn. Op de achterzijde staan 10 vakjes waarin een stempel of handtekening kan worden gezet, zodat er een soort tien-activiteitenkaart (of minder) ontstaat. Vandaag besteld, vandaag op de post. De prijs is per 100 stuks. Prijs op aanvraag.   Speciaal voor ons bedrijf ontwierp de bekende grafische vormgever Michel de Boer een 28-tal scorekaarten die tevens als afficheverkrijgbaar zijn. Op de achterzijde staan 10 vakjes waarin een stempel of handtekening kan worden gezet, zodat er een soort tien-activiteitenkaart (of minder) ontstaat. Vandaag besteld, vandaag op de post. De prijs is per 100 stuks.  

Prijs op aanvraag.

Halloween

Grolinda de Heks

Grolinda de Heks

Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel.Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt?
Griezelposter

Griezelposter

Op de achterzijde staan 10 vakjes waarin een stempel of handtekening kan worden gezet, zodat er een soort tien-activiteitenkaart (of minder) ontstaat.
Menselijk rad van avontuur griezel

Menselijk rad van avontuur griezel

Absoluut een sensationele attraktie op uw evenement. Wij plaatsen een fantastisch draaiend rad, waar het publiek op vast wordt gezet.
Spookslot springkussen

Spookslot springkussen

Wanneer u de kinderen een echt plezier wilt doen, huurt u natuurlijk een springkussen. Een bijna onmisbaar element op elke festiviteit waar ook kinderen komen.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560