Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Grolinda de heks  
   

Grolinda de Heks

Grolinda de Heks Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel.Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt? Misschien is het daarom dat zij de gasten vraagt hun wijsheden in haar boek te schrijven, zodat zij misschien nog iets van haar "krachten" kan terugkrijgen. Is zij eigenlijk nog wel angstaanjagend, of is er niets meer dan een mislukte, lelijke oude heks overgebleven? Zij lijdt onder de pesterijen uit het dorp. Kinderen schelden haar uit, toch zal zij de kinderen nooit deren, want ooit was zij zelf een mooie jonge vrouw en kinderen omringden haar. Maar dat is al heel lang geleden. Hoe heeft het toch zo kunnen komen? Nu dwaalt zij rond in de nachten en vliegt op haar bezemsteel over de velden, op zoek naar kruiden en planten, die bij volle maan geplukt moeten worden. Hiermee brouwt zij haar panacee. Grolinda voorspelt ook graag uw toekomst, althans ze doet wat pogingen en………. waarachtig wanneer zij met haar bezem over de vloer veegt, kan zij aan het stof van de voetsporen van de gasten zien wat hen voor goeds te wachten staat. Of zullen padden en spinnen hun levenspad gaan kruisen? Uiteraard neemt Grolinda haar assistente Roodoortje mee.

Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel.Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt? Misschien is het daarom dat zij de gasten vraagt hun wijsheden in haar boek te schrijven, zodat zij misschien nog iets van haar "krachten" kan terugkrijgen. Is zij eigenlijk nog wel angstaanjagend, of is er niets meer dan een mislukte, lelijke oude heks overgebleven? Zij lijdt onder de pesterijen uit het dorp. Kinderen schelden haar uit, toch zal zij de kinderen nooit deren, want ooit was zij zelf een mooie jonge vrouw en kinderen omringden haar. Maar dat is al heel lang geleden. Hoe heeft het toch zo kunnen komen? Nu dwaalt zij rond in de nachten en vliegt op haar bezemsteel over de velden, op zoek naar kruiden en planten, die bij volle maan geplukt moeten worden. Hiermee brouwt zij haar panacee. Grolinda voorspelt ook graag uw toekomst, althans ze doet wat pogingen en………. waarachtig wanneer zij met haar bezem over de vloer veegt, kan zij aan het stof van de voetsporen van de gasten zien wat hen voor goeds te wachten staat. Of zullen padden en spinnen hun levenspad gaan kruisen? Uiteraard neemt Grolinda haar assistente Roodoortje mee.

Prijs op aanvraag.
 

Halloween

Grolinda de Heks

Grolinda de Heks

Grolinda is een "bijzondere" heks. Bij de entree verwelkomt zij graag de gasten. Zij bezweert en imponeert met haar spreuken en grollen. Voor elke kwaal heeft zij een middel.Of is zij haar krachten al lang geleden kwijtgeraakt?
Griezelposter

Griezelposter

Op de achterzijde staan 10 vakjes waarin een stempel of handtekening kan worden gezet, zodat er een soort tien-activiteitenkaart (of minder) ontstaat.
Menselijk rad van avontuur griezel

Menselijk rad van avontuur griezel

Absoluut een sensationele attraktie op uw evenement. Wij plaatsen een fantastisch draaiend rad, waar het publiek op vast wordt gezet.
Spookslot springkussen

Spookslot springkussen

Wanneer u de kinderen een echt plezier wilt doen, huurt u natuurlijk een springkussen. Een bijna onmisbaar element op elke festiviteit waar ook kinderen komen.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560