Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Kerstkwartet ZANGGROEP  
   

Kerstkwartet
ZANGGROEP

Een kerstkwartet dat bestaat uit 4 zangers, alt, sopraan, tenor en bas.

Heeft de afgelopen jaren in de kerstperiode op diverse locaties opgetreden o.a. in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en in diverse evenementenlocaties.

Beschikt over een uitgebreid repertoire van ruim 1,5 uur a capella muziek dat varieert van oude Nederlandstalige kerstliedjes toto de populaire Engelstalige `carols`.

Treedt a capella op, dat wil zeggen zonder instrumentele begeleiding en gebruikt geen versterking.

Muziekfragmenten beschikbaar.
Prijs op aanvraag.

Kerst Entertainment

Arrenslee

Arrenslee

ARRESLEE Een ritje met de arreslee is een bijzondere attractie rond de kerstdagen. Sneeuw is niet nodig want hij rijdt op wieltjes en benzine ook niet want de slee loopt op paardenkracht. Een bijzonder event voor winkelcentra en kerstvieringen.
Levende Standbeelden

Levende Standbeelden

Levende Standbeelden zijn een aantrekkelijke aanvulling voor evenementen tijdens de kerstperiode. Als ontvangst act, animatie in winkelcentra of recepties. Deze act kan als duo en als solo act worden geboekt. Verrassend en bijzonder entertainment
Kersthuisjes

Kersthuisjes

Nostalgische Kersthuisjes. Onze huisjes zijn voorzien van authentiek ouderwetse ornamenten en schilderwerk. Wij beschikken over 5 prachtige kersthuisjes voor kerstmarkten, braderieën en besloten evenementen.
Kerstmannenlooporkest

Kerstmannenlooporkest

Kerstmannenlooporkest. 4 goed geklede Kerstmannen die natuurlijk het gehele Kerst repertoire spelen.
Muzikale kerstmannen

Muzikale kerstmannen

Muzikale kerstmannen met gitaar, accordeon, eenmansorkesten en looporkesten. Wij hebben een groot aantal muzikale kerstmannen. Deze Zingende kerstman begeleidt zichzelf op Gitaar en kan overal komen.
Stars & Belles

Stars & Belles

De klassieke schoonheid van Silent Night, afgewisseld met de Motown-beat van What X-mas Means To Me of de Hollywood-nostalgie van White Christmas. Stars & Belles, het ‘neusje van de zalm’ van de vaderlandse close harmony, laat de meest aansprekende kerstsongs in uiteenlopende stijlen de revue passeren.
KERSTCIRCUS FAMILIE CIRCUS

KERSTCIRCUS FAMILIE CIRCUS

Wij hebben een compleet kerstcircus voor u tijdens de feestdagen. Wij komen met een echte circustent van 12 bij 13 meter. Deze tent is volledig in de kerstsfeer gedecoreerd met kerstverlichting en kerstbomen en bovendien verwarmd.
Kerstkwartet ZANGGROEP

Kerstkwartet ZANGGROEP

Een kerstkwartet dat bestaat uit 4 zangers, alt, sopraan, tenor en bas. Beschikt over een uitgebreid repertoire van ruim 1,5 uur a capella muziek dat varieert van oude Nederlandstalige kerstliedjes toto de populaire Engelstalige `carols`.

Zingende Kerstman

Zingende Kerstman

Zingt met orkestbanden en professionele geluidsinstallatie alle kerststerren uit de hemel. Het opvrolijken van uw kerstdiner receptie of kerstborrel. Het uitdelen van uw kerstpakketten. Ook voor braderie kerstmarkt & meer.
Act Magnelia

Act Magnelia

Beste mensen, het is alweer bijna kerst. Maar is het ook weer overal feest??? Vorig jaar bleef onze oude vertrouwde kerstman, voor het eerst ziek in bed. Hij had zo’n hoge koorts dat zijn bed 10 centimeter in het noordpoolijs was gezakt. Gelukkig bracht zijn vrouw Magnumelia uitkomst.
CHRISTMAS DADDY

CHRISTMAS DADDY

Deze kerstman komt in alle winkelcentra en andere plaatsen rond kerstmis. Het is een eenmansorkest met verschillende instrumenten en hij heeft altijd gezelschap van verschillende poppen. Dit maakt deze act tot een van de meest aandacht trekkende kerstacts op de markt.
Steltlopers

Steltlopers

Echte blikvangers zijn deze kerst steltlopers.
Deze Steltlopers lenen zich uitstekend voor: Braderieën personeelsfeesten kinderfeesten en schoolfeesten.
Scrooge

Scrooge

Deze animatie act, met kerst smaak, is op de bekende figuur van Charles Dickens gebaseerd. Een komische, rondlopende act waarbij af en toe een stuk Spook verhaal of een oude Engelse Christmas Carol’ wordt verteld.
Poppenkast voor de Kerst

Poppenkast voor de Kerst

In het dierenbos maken de dieren allerlei leuke en spannende dingen mee. Vandaag is het konijnenknuffeldag. Iedereen die een konijntje ziet knuffelt met het konijntje en krijgt dan een worteltje.
Kerst Kindertrein

Kerst Kindertrein

De trein wordt geheel versierd in de kerstsfeer. Wat hebben de kinderen het fijn met deze kindertrein. Deze kindertrein op rails heeft 12 zitplaatsen.

Draaimolen in Kerstsfeer

Draaimolen in Kerstsfeer

Deze draaimolen is geheel in de kerstsfeer en overal inzetbaar en deze draaimolen is snel opgebouwd.
Bij de Kerstman op bezoek

Bij de Kerstman op bezoek

Een uitstekend idee voor bvb. uw winkelcentrum, of uw personeelsvereniging. Er wordt een prachtig decor opgebouwd in de kerstsfeer met daarbij kerst achtergrond muziek.
Levende Kerststal

Levende Kerststal

Voor promotieactiviteiten tijdens de Kerstperiode staat, naast onze kamelen, ook een complete LEVENDE KERSTSTAL ter beschikking.
De Kerst missen

De Kerst missen

Drie chique-geklede missen bezoeken uw Kerstborrel. Zij dragen een sjerp met "Kerst miss" erop en een verlichte kerstkrans in het haar. Op basis van improvisatie comedy gaan zij de interactie aan met uw gasten. Als hartelijke gastvrouwen verwelkomen zij uw gasten.
Kerstman cabaretier

Kerstman cabaretier

Onze cabaretier verrast uw afdeling of organisatie met een bezoek. Hij deelt appelbeignets uit om de medewerkers eens goed in de Kerstsfeer te brengen. Vervolgens roept hij iedereen kort bij elkaar voor een bijzondere toespraak. Op basis van uw input vertelt hij het kerstverhaal gelardeerd met anecdotes van de werkvloer.
Kerstdraaiorgel in Dickens Stijl

Kerstdraaiorgel in Dickens Stijl

Deze act is ideaal voor locaties waar al kerstmannen rondlopen. Het Dickens kostuum maakt het kerstbeeld compleet...
The Singing Menu

The Singing Menu

The Singing Menu "Christmas Edition": 3 zangeressen - onversterkte 3 stemmige a capella zang, 30 songs, 3 golden voices en 1 à la carte liedjesmenu...
Interactieve kerstshow

Interactieve kerstshow

Een interactieve kerstshow vol American style kerstsongs. Dit paar zingt de ballen uit de boom, zichzelf begeleidend op accordeon en sax. Een show met humor en songs.
Kerstverhalen van Dickens

Kerstverhalen van Dickens

Schitterende kerstverhalen tussen de gangen van het diner of wandelend door het het winkelpubliek. Als verteller en dan weer Als etalagepop. Combinatie met Scrooge, het Charles Dickens karakter en meerdere acteurs is mogelijk.
Kerstfeest Fiets

Kerstfeest Fiets

De Zingende Kerstman in een echte arrenslede, kompleet met (kunststof) rendieren. Een unieke act in Nederland. Veel combinaties zijn mogelijk met deze entertainers.
Muzikale act in Dickens stijl

Muzikale act in Dickens stijl

De muzikant speelt geheel in stijl van Dickens met aangepast repertoire; volkswijsjes uit de tijd van Dickens. Ook in combinatie met de Zingende Kerstman te boeken in stijl, dus!
Kerststal

Kerststal

Sinds kort hebben wij een prachtige Kerststal in ons assortiment. Zeer compleet, alles erop en eraan. Klaar om in winkelcentra of bij bedrijven te staan. Eventueel kan/kunnen er ook figuranten/muzikanten bij.
De Muzikale Kerstman met zijn arrensleetje

De Muzikale Kerstman met zijn arrensleetje

De Muzikale Kerstman met zijn arrensleetje. Vrolijke kerstact met muziek en diverse instrumenten. Mobiele act voor alle kerstevenementen

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560