Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Kerst poffertjeskraam  
   

Kerst poffertjeskraam

Kerst poffertjeskraam Vanuit een mooie kraam in kerst stijl bakken onze 2 kerstmannen ze weer bruin. Heerlijke poffertjes met poedersuiker en roomboter. De traktatie is onbeperkt. Plaatsingsruimte: 4 x 3 mtr Stroomvoorziening: 220 V / 2x 2000 W Prijs op aanvraag.    Vanuit een mooie kraam in kerst stijl bakken onze 2 kerstmannen ze weer bruin. Heerlijke poffertjes met poedersuiker en roomboter. De traktatie is onbeperkt.

Plaatsingsruimte: 4 x 3 mtr
Stroomvoorziening: 220 V / 2x 2000 W 

Prijs op aanvraag. 
 

Kerst

Chocolademelk en Gluhwein uitdelen

Chocolademelk en Gluhwein uitdelen

Onze leuke kerstman (vrouw) trakteert uw gasten op heerlijke warme chocolademelk en Gluhwein. Dit doet hij vanuit een fraaie stand met kerstdecor.
Dickens kermis

Dickens kermis

Henkout.nl heeft weer iets speciaals. Deze prachtige mini kermis geheel in Dickens stijl is werkelijk een prachtig plaatje.
Goudstukken gooien in kist scrooge

Goudstukken gooien in kist scrooge

Prachtige Dickensstand met decortje waarin men goudstukken in de kist van scrooge mag werpen Inclusief begeleider in Dickenskostuum en prijsjes.
IJspegels vangen

IJspegels vangen

Bij dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk stokken te vangen, waarbij de stokken natuurlijk niet keurig met dezelfde tussenpozen vallen.
Kerstballen vangen

Kerstballen vangen

Zeer leuke attractie waarbij een persoon in een prachtige plexiglas cabine gaat staan. Het is de bedoeling dat de persoon in 30 seconden tijd zoveel mogelijk kerstballen uit de lucht grijpt en in zijn buidelzak stopt.
Kerstman looppop

Kerstman looppop

deze zeer opvallende looppop. Inzetbaar voor vele doeleinden: reclame, fun of het laten uitdelen van tractaties/gifts.
Kerstmannen team

Kerstmannen team

4 kerstmannetjes/meisjes dollen met het publiek. Zij trakteren op kleine geschenkjes en maken ballonfiguren voor kinderen.
Kerstman opblaasbaar

Kerstman opblaasbaar

Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur. Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden.
Kerstman op hoge fiets

Kerstman op hoge fiets

Kerstman rijdt rond op gekke hoge fiets en maakt voor de kinderen allerlei leuke ballonfiguren als hondjes, zwanen, vogels en spinnen.
Kerstmeisjes met kerstbeertjes

Kerstmeisjes met kerstbeertjes

2 leuke kerstmeisjes lopen rond en trakteren het publiek op kerstbeertjes met een kaartje (bedrukt met uw gewenste tekst). Verrassend, attractief en een leuke uitstraling.
Kerstmutsen gooien

Kerstmutsen gooien

Gooi de kerstmutsen in de schatkist van de kerstman. Inclusief begeleider in Dickenskostuum, prijsjes en prachtige Dickensstand met decortje.
Kerst poffertjeskraam

Kerst poffertjeskraam

Vanuit een mooie kraam in kerst stijl bakken onze 2 kerstmannen ze weer bruin. Heerlijke poffertjes met poedersuiker en roomboter. De traktatie is onbeperkt.
Kerst springkussens

Kerst springkussens

Wanneer u de kinderen een echt plezier wilt doen, huurt u natuurlijk een springkussen. Een bijna onmisbaar element op elke festiviteit waar ook kinderen komen.
Menselijk rad van avontuur winter

Menselijk rad van avontuur winter

Wij plaatsen een fantastisch draaiend rad, waar het publiek op vast wordt gezet. Zij draaien rond terwijl anderen met zachte ballen zo dicht mogelijk naast de persoon op het rad moeten gooien.
Pijlen gooien in de buik van mr bumble

Pijlen gooien in de buik van mr bumble

Prachtige Dickensstand met decortje waarin men de pijlen in het dartbord op de buik van Mr. Bumble moet gooien. Inclusief begeleider in Dickenskostuum en prijsjes.
Skyfigure kerstman en sneeuwpop

Skyfigure kerstman en sneeuwpop

Skyfigure kerstman en sneeuwpop Leuk op mee te promoten voor kerst en kerstmarktjes.
Snowboard simulator

Snowboard simulator

Lekker snowboarden, niet in echte sneeuw maar bij u midden in de zaal of buiten voor de deur. Compleet met opblaasbaar valkussen voor de veiligheid.
Speculaas van dickens

Speculaas van dickens

Twee typische heren uit een ver verleden (19e eeuw) trakteren het publiek op gezellige wijze op heerlijke speculaasjes.
Winter schietsalon

Winter schietsalon

Prachtige schietsalon van 2.5 x 2.5 meter kompleet gedecoreerd in winterse stijl. Uiteraard inklusief alle benodigdheden zoals; 1 buks, kogels, roosjes etc.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560