Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Hart opblaasbaar  
   

Hart opblaasbaar   

Hart opblaasbaar Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur. Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden: reclameprojecten, evenementen of gewoon als u wilt dat vele ogen zich op u richten. Indien u kiest voor afhalen of bezorgen dient u het zelf te installeren, wat overigens meestal met enkele personen in korte tijd is gebeurd.   Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur. Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden: reclameprojecten, evenementen of gewoon als u wilt dat vele ogen zich op u richten. Indien u kiest voor afhalen of bezorgen dient u het zelf te installeren, wat overigens meestal met enkele personen in korte tijd is gebeurd. Indien u kiest voor VERZORGEN, dan plaatsen wij en halen het ook weer weg. De prijs van verzorgen is gebasseerd op normale plaatsing. Als zich speciale situaties voordoen zoals op het dak of op het water dient u dit VOORAF te melden en gaan wij eerst na of het mogelijk is.

Stroomvoorziening: 220 V / 2000 W

Prijs op aanvraag.
 

Moederdag

Moederdag Promotie

Moederdag Promotie

Een kleurrijke verschijning in haar theatrale jurk, waarin een tafeltje is verwerkt. Zij kan allerlei producten presenteren, ideaal voor promotie.
Bonbon traktatie

Bonbon traktatie

2 Leuke piccolo's tracteren mensen op heerlijke bonbons. Wij dragen zorg voor een representatieve uitstraling en 1000 bonbons.
Boog met ballonmotief

Boog met ballonmotief

Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur.
Buttons maken voor moeder

Buttons maken voor moeder

Kinderen vinden het altijd leuk om bezig te zijn. Daarom speciaal voor moederdag kunnen de kinderen een prachtige button maken voor hun moeder.
Hartensnoep tractatie

Hartensnoep tractatie

2 lakeien lopen rond met een luxe dienblad vol heerlijk hartvormige snoepjes, chocolaatjes en andere lekkernijen. De moeders...
Hart opblaasbaar

Hart opblaasbaar

Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden: reclameprojecten, evenementen of gewoon als u wilt dat vele ogen zich op u richten.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560