Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Sinterklaas Programma's  
   

Sinterklaas Programma's

Outevents een uitstekende partner voor het organiseren en verzorgen van uw Sinterklaasfeest. Garandeert u profesioneel entertainment, en overzichtelijke overeenkomsten waarin betrouwbaarheid en zekerheid de pijlers zijn.

Henkout.nl een uitstekende partner voor het organiseren en verzorgen van uw Sinterklaasfeest. Garandeert u profesioneel entertainment, en overzichtelijke overeenkomsten waarin betrouwbaarheid en zekerheid de pijlers zijn.

Outevents Muziek pieten 3,4 of 5 goed geklede pieten die natuurlijk het gehele Sinterklaas repertoire spelen door heel Nederland. Prijs op aanvraag. GageoverzichtHenkout
Muziek pieten

3,4 of 5 goed geklede pieten die natuurlijk het gehele Sinterklaas repertoire spelen door heel Nederland.

Prijs op aanvraag.

Gageoverzicht

 

JERRY JUNIOR In deze goochelshow speelt Jerry de domme goochelaar. Zonder clown te zijn, doet zijn clowneske act het ergste vrezen voor het welslagen van de trucs. De kinderen worden op speelse wijze bij de act betrokken en zodoende kunnen de trucs toch lukken. Hoog improvisatie gehalte en interactief met de kinderen. Prijs op aanvraag.JERRY JUNIOR
In deze goochelshow speelt Jerry de domme goochelaar. Zonder clown te zijn, doet zijn clowneske act het ergste vrezen voor het welslagen van de trucs. De kinderen worden op speelse wijze bij de act betrokken en zodoende kunnen de trucs toch lukken. Hoog improvisatie gehalte en interactief met de kinderen.

Prijs op aanvraag.

Pietenband De Swing Masters is een professioneel orkest die reeds diverse prijzen op straatfestivals hebben gewonnen. Zij werken klantgericht en leggen de nadruk op entertainment. Daarmee zijn zij een belangrijke aanwinst gebleken op menig Sinterklaas en Kerst evenement. Tijd 4 uur. Bezetting 4 personen. Pietenband
De Swing Masters
is een professioneel orkest die reeds diverse prijzen op straatfestivals hebben gewonnen. Zij werken klantgericht en leggen de nadruk op entertainment. Daarmee zijn zij een belangrijke aanwinst gebleken op menig Sinterklaas en Kerst evenement.

Tijd 4 uur. Bezetting 4 personen. 


KLAUNIE Het gezellige clowntje Klaunie is een vriendelijk clowntje dat een koffer met verhalen naar de kinderen brengt. In deze verhalenkoffer zitten allerlei mooie en spannende verhalen, die zij heel graag aan de kinderen voorleest. Maar Klaunie komt niet alleen, zij brengt haar vrindjes mevrouw Koe, Kraai, Bloemie, Par en Smylie mee. Deze handpopvriendjes bewegen vrolijk mee op leuke kindermuziek. Klaunie wordt vergelzeld door hodje Broefie, een hondje op wieltjes Klaunie maakt ook ballonnen en kan de kinderen schminken. Prijs op aanvraag.KLAUNIE Het gezellige clowntje

Klaunie is een vriendelijk clowntje dat een koffer met verhalen naar de kinderen brengt. In deze verhalenkoffer zitten allerlei mooie en spannende verhalen, die zij heel graag aan de kinderen voorleest. Maar Klaunie komt niet alleen, zij brengt haar vrindjes mevrouw Koe, Kraai, Bloemie, Par en Smylie mee. Deze handpopvriendjes bewegen vrolijk mee op leuke kindermuziek. Klaunie wordt vergezeld door hondje Broefie, een hondje op wieltjes Klaunie maakt ook ballonnen en kan de kinderen schminken.

Prijs op aanvraag.


Een nieuw Sinterklaas Idee! Outevents presenteert een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt. Ook zal Klaunie haar nieuwste liedje “Slee met me mee” ten gehore brengen, waarbij absoluut niemand stil kan blijven staan. Tijdens het programma maken de kinderen ook kennis met Witje het zingende Konijntje. Witje vraagt aan Klaunie of ze haar huisje al heeft laten zien en vervolgens rent ze van het ene huisje naar het andere. De kinderen roepen en roepen, maar Klaunie snapt er natuurlijk helemaal niets van…... Waar is Witje toch gebleven? Plots is Witje heel groot geworden en komt gezellig binnenlopen. Misschien heeft het konijn wel lekkere dingen meegenomen? Diverse kinderen worden op het podium gehaald en krijgen een vlaggetje of een slinger en misschien wel een mooi ballonnenbeest of een bloem. Misschien moeten de kinderen ook nog geschminkt worden? Leuk om dezelfde kleurtjes als Klaunie op je gezicht te hebben….Een nieuw Sinterklaas Idee!

Henkout.nl presenteert een vrolijk kinderprogramma, waarbij gezongen en gedanst wordt.

Ook zal Klaunie haar nieuwste liedje “Slee met me mee” ten gehore brengen, waarbij absoluut niemand stil kan blijven staan.

Tijdens het programma maken de kinderen ook kennis met Witje het zingende Konijntje. Witje vraagt aan Klaunie of ze haar huisje al heeft laten zien en vervolgens rent ze van het ene huisje naar het andere. De kinderen roepen en roepen, maar Klaunie snapt er natuurlijk helemaal niets van……..
Waar is Witje toch gebleven? Plots is Witje heel groot geworden en komt gezellig binnenlopen. Misschien heeft het konijn wel lekkere dingen meegenomen?

Diverse kinderen worden op het podium gehaald en krijgen een vlaggetje of een slinger en misschien wel een mooi ballonnenbeest of een bloem.

Misschien moeten de kinderen ook nog geschminkt worden?
Leuk om dezelfde kleurtjes als Klaunie op je gezicht te hebben….

Prijs op aanvraag.  
 

Sinterklaas

Sinterklaas Programma's

Sinterklaas Programma's

Henkout.nl een uitstekende partner voor het organiseren en verzorgen van uw Sinterklaasfeest. Garandeert u profesioneel entertainment, en overzichtelijke overeenkomsten waarin betrouwbaarheid en zekerheid de pijlers zijn.
De hoofdpiet

De hoofdpiet

Twee zwarte pieten lopen rond. Dat wil zeggen: eentje loopt en de andere zit in een kist, waar zijn hoofd uitsteekt. Op de kist staat: De hoofdpiet...
De plezier pieten

De plezier pieten

Om uw Sinterklaas ontvangst een extra feestelijk tintje mee te geven hebben wij de plezierpieten. Deze twee maken het wel heel erg bont...
De schatkist van piet

De schatkist van piet

Wat is leuker voor kinderen dan heerlijk grabbelen in de enige echte schatkist van de Sint. Onze zwarte Piet zal de actie leuk begeleiden.
Een suikerspin van piet

Een suikerspin van piet

Dat is lekker... een suikerspin. Als je deze dan ook nog eens van zwarte Piet krijgt, is het feest helemaal compleet.
Een zoen van zwarte piet

Een zoen van zwarte piet

Geen echte zoen, maar een chocoladezoen. Zwarte Piet trakteert uw publiek op deze altijd gewilde traktatie.
Het grote sinterklaasfeest

Het grote sinterklaasfeest

Wij bieden een geheel kompleet Sinterklaasfeest wat maarliefst 3 uur duurt en waarbij kinderen vanaf het begin tot het eind in de heerlijke sfeer van dit oeroude maar nog steeds springlevende gebeuren worden betrokken.
Het meest dolle sinterklaasfeest

Het meest dolle sinterklaasfeest

Speciaal voor ons bedrijf ontwierp de bekende grafische vormgever Michel de Boer een 28-tal scorekaarten die tevens als afficheverkrijgbaar zijn.
Opblaasbare sinterklaas

Opblaasbare sinterklaas

Deze opblaasbare mini inflatable wordt geleverd inclusief blower...
Pieten schminkstand

Pieten schminkstand

Onze 2 vrolijke Pieten schminken de kinderen tot hulp-zwarte Piet. Inclusief leuk decortje.
Pietenteam

Pietenteam

Vier zwarte pieten dollen met het publiek. Zij trakteren op kleine geschenkjes en maken ballonfiguren voor kinderen. Bovendien spelen zij spelletjes met het publiek.
Poffertjeshuis van sinterklaas

Poffertjeshuis van sinterklaas

Dat is nou echt gezellig. Twee zwarte Pieten die van die echte heerlijke poffertjes bakken, kompleet met roomboter en poedersuiker.
Popcorn van zwarte piet

Popcorn van zwarte piet

Heerlijke onbeperkte traktatie van zwarte Piet. Ketelverse popcorn in fraaie zakjes. Inclusief Sinterklaas stand.
Sint nicolaas stoel / de luxe

Sint nicolaas stoel / de luxe

Sint nicolaas stoel de luxe blauw verlours, Sint nicolaasstoel en Sint nicolaasstoel de luxe rood verlours kijkt u maar.
Sinterklaas spellenset

Sinterklaas spellenset

8 complete spelletjes met een zeer fraaie uitstraling: Pepernoot sjoelen, kleefbal gooien, knikkerbak, cadeautjes werpen, ringgooien om cadeautjes,...
Sinterklaas springkussen

Sinterklaas springkussen

Het echte kasteel van Sint staat in Spanje. Het nagemaakte (spring) kasteel)kunt u op uw lokatie krijgen: : 5x5 meter springplezier voor de kinderen. Zwarte Piet zorgt voor een prima verloop.
Sinterklaasfeest kompleet 1

Sinterklaasfeest kompleet 1

Dit feest duurt wordt verzorgt door 4 van onze deskundige medewerkers. Wij versieren de zaal een beetje in Sinterklaasstijl: wat decoratiestukjes en leuke gekleurde sinterklaasvlaggenlijnen.
Sinterklaasfeest kompleet 2

Sinterklaasfeest kompleet 2

Bij binnenkomst worden de kinderen opgewacht door een vrolijke zwarte piet die allerlei dierfiguren van ballonnen maakt : hondjes, zwanen, zeeleeuwen etc.
Zwarte piet in enorme rijdende schoen

Zwarte piet in enorme rijdende schoen

Een prachtige rijdende schoen van maar liefst 3 meter lang rijdt oven uw evenement. Zwarte Piet deelt naar hartelust snoepjes en kleine geschenkjes uit.
Zwarte piet maakt ballonfiguren

Zwarte piet maakt ballonfiguren

Zwarte Piet loopt rond en maakt voor de kinderen fantastische ballonfiguren zoals hondjes,vlinders,aapjes en zwaantjes etc.
Zwarte pieten oefenbaan

Zwarte pieten oefenbaan

Wij plaatsen een parcours van 30 meter lang bestaande uit een opblaasbare stormbaan, een dubbele opblaasbare kruiptunnel en 2 gekke fietsen.

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560