Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Duo konijn en ik  
   

Duo konijn en ik

Duo konijn en ik Is het er een, of zijn het er twee? Deze dolkomische figuur loopt heen en weer in zijn kolderieke kostuum, waarbij hij (zelf gezeten in hoge hoed) wordt getilt door een konijn. Hij trakteert de dames op een roos en voor de kinderen maakt hij een ballonfiguur. Prijs op aanvraag.    Is het er een, of zijn het er twee? Deze dolkomische figuur loopt heen en weer in zijn kolderieke kostuum, waarbij hij (zelf gezeten in hoge hoed) wordt getilt door een konijn. Hij trakteert de dames op een roos en voor de kinderen maakt hij een ballonfiguur.  

Prijs op aanvraag. 
 

Vaderdag

Vaderdag Naar verluidt is Vaderdag in 1909 geïntroduceerd door mevrouw Sonora Smart Dodd, uit de staat Washington, waarbij zij haar vader wilde eren, William Jackson Smart, een veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog, die weduwnaar was geworden, nadat zijn vrouw in het kraambed bij de geboorte van het zesde kind gestorven was. Toen zijn dochter volwassen geworden was, wilde ze de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen.  Naar verluidt is Vaderdag in 1909 geïntroduceerd door mevrouw Sonora Smart Dodd, uit de staat Washington, waarbij zij haar vader wilde eren, William Jackson Smart, een veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog, die weduwnaar was geworden, nadat zijn vrouw in het kraambed bij de geboorte van het zesde kind gestorven was. Toen zijn dochter volwassen geworden was, wilde ze de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen. Zij was hiervoor geïnspireerd door Anna Jarvis, die een moederdag lanceerde.
 

 

Vaderdag

Duo konijn en ik

Duo konijn en ik

Is het er een, of zijn het er twee? Deze dolkomische figuur loopt heen en weer in zijn kolderieke kostuum, waarbij hij (zelf gezeten in hoge hoed) wordt getilt door een konijn.
Hart opblaasbaar

Hart opblaasbaar

Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur. Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden...
Vader- buttons maken voor vader

Vader- buttons maken voor vader

Kinderen vinden het altijd leuk om bezig te zijn. Daarom speciaal voor vaderdag kunnen de kinderen een prachtige button maken voor hun vader.
Vader- een lintje voor vader

Vader- een lintje voor vader

De burgemeester en wethouder lopen over uw evenement en zullen alle vaders bekronen met een lintje met de tekst ' Ik ben de beste vader van......

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560