Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Hart opblaasbaar  
   

Hart opblaasbaar

Hart opblaasbaar Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur. Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden: reclameprojecten, evenementen of gewoon als u wilt dat vele ogen zich op u richten. Indien u kiest voor afhalen of bezorgen dient u het zelf te installeren, wat overigens meestal met enkele personen in korte tijd is gebeurd.  Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur. Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden: reclameprojecten, evenementen of gewoon als u wilt dat vele ogen zich op u richten. Indien u kiest voor afhalen of bezorgen dient u het zelf te installeren, wat overigens meestal met enkele personen in korte tijd is gebeurd. Indien u kiest voor VERZORGEN, dan plaatsen wij en halen het ook weer weg. De prijs van verzorgen is gebasseerd op normale plaatsing. Als zich speciale situaties voordoen zoals op het dak of op het water dient u dit VOORAF te melden en gaan wij eerst na of het mogelijk is.

Stroomvoorziening: 220 V / 2000 W 

Prijs op aanvraag.
 

Valentine jazz


Dit dixielandorkest brengt gezellige dixiejazz. Speciaal voor valentijnsdag klinken hits als 'all my loving', love is all' en hits over de liefde. Voor iedereen herkenbaar en door de vrolijke noot zal het bloed sneller gaan stromen!

Valentijnsdag

Bonbon traktatie

Bonbon traktatie

2 Leuke piccolo's tracteren mensen op heerlijke bonbons. Wij dragen zorg voor een representatieve uitstraling en 1000 bonbons.
Hartensnoep tractatie

Hartensnoep tractatie

2 lakeien lopen rond met een luxe dienblad vol heerlijk hartvormige snoepjes, chocolaatjes en andere lekkernijen.
Hart opblaasbaar

Hart opblaasbaar

Deze opblaasbare blikvanger leveren wij kompleet met grondpennen en uiteraard de bijbehorende opblaasapparatuur. Dit soort grote objecten zijn inzetbaar voor zeer veel doeleinden...

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560