Home  l  Over ons  l  Contact  l  Informatie aanvragen  l  E-mail  l   Sitemap  
 
 
Over ons  
   

henkout.nl is een onderdeel van Outevents Entertainment

Outevents Entertainment  is een onafhankelijk bemiddelings- en evenementenbureau dat beschikt over een breed aanbod van bands, artiesten, entertainment, acts en activiteiten.
 
Of het nu gaat om het boeken van een band of discotheek voor een bruiloft of de organisatie van zakelijke bijeenkomsten met een formeel karakter, wij ondersteunen onze relaties bij het maken van de juiste keuze, adviseren en verzorgen de administratieve aspecten.

Outevents is actief op het gebied van de artiestenbemiddeling en organisatie van evenementen. Outevents is in het bezit van een arbeidsbemiddelingvergunning en kan daarmee alle administratieve verplichtingen m.b.t. loon en premieheffing voor uitvoerende artiesten verzorgen.

Door onze expertise en ervaring op een groot aantal deelterreinen kunnen wij onze relaties bijstaan bij het formuleren van de juiste doelstellingen van het evenement en daartoe de juiste adviezen en oplossingen aan te dragen. Bij het formuleren de juiste doelstelling kan Outevents ondersteunen en adviseren en de juiste elementen aandragen.

Dat betekent veelal voor onze relaties minder administratie en transparantie in de kosten. Wij hebben in de loop der jaren een solide basis gebouwd en zijn voor onze relaties een betrouwbaar aanspreekpunt wanneer het gaat om de organisatie van uiteenlopende evenementen.

In 1979 is het bedrijf gestart met de bemiddeling op het gebied van entertainment  onder de naam UMO BV door Henk Out. Henk Out was  zelf jarenlang uitvoerend artiest en daarom bekend met alle ins en outs van de artiesten- en evenementenbranche.

Na de pensionering van Henk Out berust de dagelijkse leiding van de onderneming  bij Frans Pel, sinds midden jaren 80 werkzaam bij het bedrijf. Afgestudeerd in de Sociale Wetenschappen aan de  Universiteit van Amsterdam heeft hij gezorgd voor continuïteit en de gestage uitbreiding van de activiteiten. Mede daardoor is Outevents al 30 jaar een begrip.

www.outevents.nl
www.henkout.nl
www.seniorenshows.nl
 

 

Informatie aanvragen

"Make Your Own Clip"
Uniek in Nederland!

Mkae Your Own Clip

Interactief entertainment voor iedereen. Jij als stralend middelpunt van een hilarische clip. Dat kan met de mobiele opname studio van "Make Your Own Clip "
Meer>>>>>

Nieuwe Brochure Moderne Kindershows

Download nu de nieuwe Klaunie brochure, vol met modern kinderentertainment!

The Angels

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show.

The Angels is een denderende en dynamische Magic & Dans-show. Meer>>>>>

Circusworkshop

henkout.nl verzorgt voor scholen en instellingen circusworkshops. Clownsnummers, jongleeracts, menselijke pyramide etc. Wat is er leuker dan samen een circusproject op te zetten? Wij bieden weekprogramma's en dagprogramma's aan. Vraag onze uitgebreide informatie. Meer>>>>>>


 
     
 

Hier kunt u informatie aanvragen

Telefoon: Tel 0251 822264 Mobiel 06 55300560